Το σύστημα Hybrid έφερε κι άλλα βραβεία στην Ολυμπία Οδό

0

Στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2021 η Ολυμπία Οδός απέσπασε νέες διακρίσεις για το χιλιομετρικό σύστημα Hybrid.

Το κορυφαίο βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη χρήση Τεχνολογίας στην Εμπειρία του Πελάτη» απέσπασε η Ολυμπία Οδός στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2021 για το καινοτόμο πρώτο σύστημα χιλιομετρικής χρέωσης στην Ελλάδα Hybrid, το οποίο προσφέρει σημαντικά οφέλη στους χρήστες και έχει μεγάλη επίδραση στις τοπικές κοινωνίες.

Το Hybrid αντιμετωπίζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το θέμα της κοινωνικά δίκαιης χρέωσης και εξασφαλίζει ότι οι χρήστες πληρώνουν αποκλειστικά και μόνο για την απόσταση που έχουν διανύσει.

Το Υβριδικό Σύστημα ήδη προσελκύει τοπικούς πελάτες/χρήστες στον αυτοκινητόδρομο, μειώνοντας παράλληλα τον αριθμό των ατυχημάτων και αποσυμφορίζοντας το παράπλευρο οδικό δίκτυο.

«Η βράβευσή μας στα Βραβεία του Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών επιβεβαιώνει τη στρατηγική επιλογή μας να επικεντρώνουμε τις επιχειρηματικές αποφάσεις μας στον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Η χιλιομετρική χρέωση, που πρώτοι φέραμε στην Ελλάδα μέσω του καινοτόμου τεχνολογικού συστήματος Hybrid, είναι μια μεγάλη κοινωνική επένδυση για τις Τοπικές Κοινωνίες από τις οποίες διέρχεται ο αυτοκινητόδρομος.

Φέτος, μας συγκίνησε και μας συνεπήρε η γενναιότητα και η ψυχραιμία των τριών συναδέλφων, του Δημήτρη, του Μιχάλη και του Χρήστου, που έδωσαν τη δυνατότητα σε μια μικρή μας φίλη να συνεχίσει τη ζωή της με χαμόγελο και αισιοδοξία. Τους ευχαριστούμε για το παράδειγμά τους από τα βάθη της καρδιάς μας», σημείωσε ο Παναγιώτης Παπανικόλας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ολυμπία Οδός Α.Ε..

Real Life Heroes Awards- η ανθρώπινη ιστορία που εμπνέει

Στα ειδικά βραβεία Real Life Heroes Awards, η Ολυμπία Οδός συμμετείχε με τους δικούς της ήρωες, πρωταγωνιστές μιας βαθιά ανθρώπινης ιστορίας.

Ο Δημήτρης Χρόνης, ο Μιχάλης Δημητρουλάκος και ο Χρήστος Λιόγρης, ένα απόγευμα του Μαΐου, κατά τη διάρκεια των εργασιών τους στον ανισόπεδο κόμβο Πάχης/ Μεγάρων κατάφεραν με την ψύχραιμη παρέμβασή τους να σώσουν ένα δίχρονο κοριτσάκι από βέβαιο πνιγμό, από μια καραμέλα που είχε σταθεί στο λαιμό της.

Προσέγγισαν γρήγορα το όχημα που σταμάτησε κοντά τους, βλέποντας τον πατέρα του παιδιού σε κατάσταση σοκ να καλεί σε βοήθεια, και αμέσως εφάρμοσαν αποτελεσματικά τεχνικές Πρώτων Βοηθειών.

Για την οικογένεια της Ολυμπίας Οδού, οι τρεις συνάδελφοι είναι αληθινοί ήρωες και πρότυπο που μας εμπνέει και μας θυμίζει πως πάνω από όλα η δουλειά μας έχει να κάνει με την διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας.

«Καθημερινά εστιάζουμε στην εμβάθυνση της σχέσης εμπιστοσύνης που έχουμε με τους πελάτες μας μέσω της άμεσης επαφής με τους συναδέλφους που δουλεύουν στις θέσεις «πρώτης γραμμής», στα Κέντρα Διαχείρισης Κυκλοφορίας, στα Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών, στο τηλεφωνικό κέντρο.

Ο άνθρωπος του περιπόλου όμως θα είναι πάντα αναντικατάστατος, γιατί είναι κοντά μας όταν θα τον έχουμε αληθινά ανάγκη.

Αυτό που έκαναν ο Δημήτρης ο Μιχάλης και ο Χρήστος είναι πέραν των απαιτήσεων και των προσδοκιών. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από το γεγονός. Χαρά, ικανοποίηση, θαυμασμός υπερηφάνεια και πολλή συγκίνηση είναι λίγα για να περιγράψουν αυτά που νιώθουμε για το αίσιο τέλος αυτού του κρίσιμου περιστατικού», υπογράμμισε ο Κώστας Παπανδρέου, διευθύνων σύμβουλος της Ολυμπία Οδός Λειτουργία Α.Ε..

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.