top of page

Η Sky Express, με νέο στόλο και νέες διεθνείς πτήσεις, «πετάει» ψηλότερα


Με επέκταση σε δημοφιλείς προορισμούς, όπως το Heathrow του Λονδίνου, αλλά και με νέο υπερσύγχρονο στόλο, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη Sky Express αναβαθμίζεται και παράλληλα διαφημίζει τη χώρα μας στο εξωτερικό.

Η SKY express ενισχύει τη δυναμική της με στόχο να καλύψει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού και παράλληλα συμμετέχει στη μεγάλη προσπάθεια καθιέρωσης της χώρας ως ιδανικού προορισμού 12 μήνες το χρόνο.


Πυκνώνει το πτητικό της έργο από και προς τον διεθνή αερολιμένα Αθηνών, επενδύει σε νέα αεροσκάφη και με την καμπάνια «Greece is bliss» αξιοποιεί τις νέες συνθήκες που καθιστούν τη χώρα ιδανικό μέρος και για τους ψηφιακούς νομάδες.

Επέκταση πτήσεων στο εξωτερικό

Σε μια περίοδο που το πτητικό έργο συρρικνώνεται διεθνώς, η SKY express επεκτείνεται συστηματικά αθροίζοντας σήμερα συνολικά 43 εθνικούς και διεθνείς προορισμούς.


«Δίνουμε τη δική μας μάχη για την καθιέρωση της Ελλάδας ως 12μηνου προορισμού. Εργαζόμαστε συστηματικά ώστε να αξιοποιήσουμε το momentum και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η διεθνής τάση του remote work.


Η τουριστική περίοδος που ξεκινά βρίσκει την SKY express σε πλήρη ετοιμότητα ώστε να συμβάλει στην αναζωογόνηση της οικονομίας και του τουρισμού. Με τα νέα, υπερσύγχρονα αεροπλάνα μας, οι πελάτες μας απολαμβάνουν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία σε 43 προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι διαρκώς αυξάνονται.


Η SKY express ικανοποιεί την ανάγκη για αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα με ανταγωνιστικούς όρους. Στόχος μας είναι να γίνει η αγαπημένη επιλογή του απαιτητικού ταξιδιώτη», σημείωσε γενική διευθύντρια του Ομίλου IOGR, Βασιλική Χριστίδη.


Μετά την έναρξη πτήσεων στο εξωτερικό, σε Λάρνακα και Βρυξέλλες, και την επέκταση στο εσωτερικό με τα νέα δρομολόγια σε Θεσσαλονίκη, Ρόδο και προσεχώς τον Βόλο, σειρά έχουν προορισμοί κομβικής σημασίας.


Έτσι το δίκτυο πτήσεων από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών θα καλύπτει σύντομα το Παρίσι (Charles de Gaulle) και το Heathrow του Λονδίνου.


«H επέκταση του διεθνούς δικτύου της SKY express και η προσθήκη δύο ακόμη ιδιαίτερα σημαντικών συνδέσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας αποτελεί σημαντική εξέλιξη για την αγορά μας και ενισχύει τις επιλογές των ταξιδιωτών.


Από τη δική μας πλευρά, επιβεβαιώνουμε την υποστήριξή μας προς τον αεροπορικό συνεργάτη μας και συνεχίζουμε τη στενή μας συνεργασία με στόχο την ενίσχυση της διασυνδεσιμότητας της πόλης μας και τη συμβολή μας στην αναζωογόνηση του τουρισμού και της οικονομίας», δήλωσε η Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών.


Επενδύσεις σε υπερσύγχρονο στόλο

Το επόμενο διάστημα η SKY express ολοκληρώνει την αναβάθμιση του ιδιόκτητου στόλου της με συνολικά 6 υπερσύγχρονα ολοκαίνουρια Airbus, τύπου Α320neo.


Με την παραλαβή του 5ου στις 28 Μαΐου και του 6ου τον Ιούνιο, θα διαθέτει πλέον τον πιο «πράσινο» και περιβαλλοντικά φιλικά στόλο σε σύνολο αεροσκαφών.


Η αεροδυναμική και οι πρωτοποριακοί κινητήρες που έχει επιλέξει η SKY express, εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία, λιγότερο θόρυβο, χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, μεγαλύτερη αυτονομία.


Διεθνής καμπάνια προβολής

Στηρίζει δυναμικά την επανέναρξη της τουριστικής περιόδου με τη διεθνή καμπάνια «Greece is bliss».


Οι ταξιδιώτες έχουν πλέον στη διάθεσή τους άκρως ανταγωνιστικούς ναύλους και προσωποποιημένες ψηφιακές υπηρεσίες αλλά και το μεγαλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα.


Η εταιρεία εφαρμόζει ολοκληρωμένο πλάνο μέτρων για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας επιβατών και προσωπικού με το πρόγραμμα ενισχυμένης φροντίδας και υγιεινής «CarePlane».

H SKY Express

Διαθέτει πλέον το μεγαλύτερο δίκτυο στο εσωτερικό της χώρας και εισέρχεται στις διεθνείς πτήσεις καλύπτοντας συνολικά 43 προορισμούς οι οποίοι διαρκώς επεκτείνονται.


Προσεχώς αναμένονται τα νέα δρομολόγια στο Heathrow του Λονδίνου, το Παρίσι, η Λυόν, η Νάντη, το Αμβούργο και το Ντόρτμουντ.


Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιας εμβέλειας αεροπορικές εταιρείες όπως οι KLM, Air France, Qatar Airways, Middle East Airlines, και Cyprus Airways.


Η SKY express ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων IOGR, του επιχειρηματία Γιάννη Γρύλου, έναν ισχυρό και δυναμικά ανερχόμενο επιχειρηματικό όμιλο με σημαντική παρουσία σε διάφορους τομείς που απασχολεί συνολικά 5.500 εργαζομένους.


Το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών του ομίλου καλύπτει ο κλάδος των αερομεταφορών, τόσο στο πτητικό σκέλος με την SKY express, όσο και της επίγειας εξυπηρέτησης, με την Skyserv, με παρουσία σε 36 αεροδρόμια της χώρας και πελάτες περισσότερες από 250 αεροπορικές εταιρείες.

bottom of page