42οC: πρεμιέρα για τη νέα σειρά μυθοπλασίας


Στις 14 Μαΐου θα κάνει πρεμιέρα το ερωτικό -ψυχολογικό θρίλερ «42°C» αποκλειστικά στο Cosmote Series Marathon HD. Πρόκειται για τη νέα σειρά μυθοπλασίας, 8 επεισοδίων, τηλεοπτικής παραγωγής της Cosmote TV.

Το ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ «42°C», το οποίο αναμένεται να καθηλώσει το φιλοθεάμον κοινό, έρχεται στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα της Cosmote TV.Η νέα σειρά μυθοπλασίας αποτελεί μια τηλεοπτική παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Cosmote TV, που αποτελείται από οκτώ επεισόδια.Όλα τα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα back-2-back στο Cosmote Series Marathon HD - για binge watching όλο το Σαββατοκύριακο, ενώ θα είναι διαθέσιμα και μέσα από τη δωρεάν, on demand υπηρεσία Cosmote TV Plus.Δημιουργός της σειράς «42°C» είναι η Ναταλύ Δούκα, ενώ τη σκηνοθεσία «υπογράφει» ο βραβευμένος Γιώργος Παπαβασιλείου και το σενάριο οι Σέργιος Κωνσταντινίδης και Κάλλια Παπαδάκη.


Την πρωτότυπη μουσική επένδυση έχει αναλάβει ο Σταύρος Μαρκόνης ενώ την εκτέλεση παραγωγής η εταιρεία Tanweer Productions.Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς «42°C» βρίσκονται ο Χρήστος Λούλης, η Κατερίνα Λέχου, η Έμιλυ Κολιανδρή, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, ο Theo Alexander και η Μπέτυ Αποστόλου.


Το καστ πλαισιώνει μία ομάδα νέων και ανερχόμενων ηθοποιών, όπως η Ναταλία Swift, ο Κώστας Νικούλι, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου, η Μαριέλλη Μανουδάκη, η Σεμίραμις Αμπατζόγλου, η Στεφανία Σωτηροπούλου και η Μαρία-Θαλασσινή Μποσταντζόγλου.


Η υπόθεση της σειράς «42°C»


Ένα έγκλημα που συντελείται κάτω από τον ελληνικό ήλιο, «ανοίγει» τον κύκλο των 8 επεισοδίων της σειράς.


Μία οικογένεια και ολόκληρη η τοπική κοινωνία του νησιού κλονίζονται από τον απροσδόκητο θάνατο μιας έφηβης κοπέλας.


Η ημέρα του θανάτου της είναι η ημέρα επιστροφής της αδελφής της, Λένας (Ναταλία Swift), η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με το τραγικό συμβάν: η αδερφή της νεκρή στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, έξι χρόνια πριν.


Σύμπτωση ή προμελετημένη πράξη; Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει τους υπεύθυνους, η Λένα θα βρει ένα σύμμαχο στο πρόσωπο του εφηβικού της έρωτα, του Νίκου (Κώστας Νικούλι), ενώ θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά της, με μυστικά και μνήμες να επιστρέφουν για να την στοιχειώσουν.


Ο Χρήστος Λούλης στον ρόλο του αστυνομικού, προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια σε μια ιστορία θανάτου, όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται.


Η Κατερίνα Λέχου και η Έμιλυ Κολιανδρή στους ρόλους των θείων της Λένας που προσπαθούν να έχουν πάντα τον έλεγχο της οικογένειας.


Ο TheoAlexander, o θείος της, κρύβει καλά ένα σκοτεινό μυστικό, αλλά και ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, που υποδύεται τον πατριό της Λένας, ανακαλύπτει το βάθος της υποκρισίας μιας οικογένειας που νόμιζε ότι γνώριζε.Συντελεστές:

Παραγωγή: COSMOTE TV

Εκτέλεση Παραγωγής: Tanweer Productions

Creator/ Producer: Ναταλύ Δούκα

Σκηνοθεσία: Γιώργος Παπαβασιλείου

Σενάριο: Σέργιος Κωνσταντινίδης, Κάλλια Παπαδάκη

Production Designer: Μιχάλης Σαμιώτης

Διευθυντής Φωτογραφίας: Γιάννης Δρακουλαράκος

Πρωτότυπη Μουσική σύνθεση: Σταύρος Μαρκόνης

Ενδυματολόγος: Μαρία Καραπούλιου

Ηχοληψία: Πάνος Παπαδημητρίου

Μοντάζ: Πάνος Βουτσαράς

Casting: Λυδία Γεωργανά

Line Producer: Φένια Κοσοβίτσα