200€ επιδότηση για laptop ή tablet και στα Cosmote και Γερμανός


Από τις 12 Απριλίου οι μαθητές και φοιτητές θα μπορούν να εξαργυρώσουν το voucher των 200€ και στα καταστήματα Cosmote και Γερμανός ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων προκειμένου να πάρουν το laptop ή το tablet της αρεσκείας τους.

Cosmote και Γερμανός, στηρίζοντας το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα», προσφέρουν με την επιδότηση των 200€ σε μαθητές και φοιτητές την ευκαιρία να διαλέξουν αναμέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων το laptop ή το tablet που επιθυμούν.


Στόχος είναι να συμβάλλουν στην ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων των νέων και ταυτόχρονα στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εκπαιδευτικής διαδικασίας.


Στα καταστήματα Cosmote και Γερμανός θα βρουν μια μεγάλη ποικιλία από tablets και laptops, σε προσιτές τιμές.


Ποιοι είναι δικαιούχοι και πως υποβάλλουν αίτηση στο Πρόγραμμα


Δικαιούχοι της επιταγής (voucher) των 200€ του Προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα» είναι οι οικογένειες με ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα έως 6.000€, για κάθε εξαρτώμενο παιδί ηλικίας από 4 έως 24 ετών, το οποίο φοιτά σε εκπαιδευτική δομή στην Ελλάδα.Το πρόγραμμα διαρκεί έως τις 30 Ιουλίου 2021.


Οι ενδιαφερόμενοι μέσω της ιστοσελίδας www.digital-access.gov.gr, στην ενότητα «Δικαιούχοι», μπορούν, από σήμερα κιόλας, να μεταβούν στην ειδική πλατφόρμα και με τους κωδικούς πρόσβασης Taxisnet, να μάθουν εάν δικαιούνται ή όχι την επιταγή (voucher).


Εάν την δικαιούνται, λαμβάνουν έναν ηλεκτρονικό κωδικό, τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν από τις 12 Απριλίου και μετά για να εξαργυρώσουν την επιταγή (voucher) απευθείας στο eshop της Γερμανός ή τηλεφωνικά στο 801 1197000 για καταστήματα Cosmote και 210 800 6000 για καταστήματα Γερμανός.


Μπορούν να εκτυπώσουν αυτόν τον κωδικό και να επισκεφτούν κάποιο από τα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα για να πραγματοποιήσουν την αγορά τους.


Σε περίπτωση που κάποιος δικαιούχος επιθυμεί να αγοράσει συσκευή μεγαλύτερης αξίας απ' αυτήν της επιταγής θα χρειαστεί να καλύψει τη διαφορά.


Για κάθε επιταγή οι δικαιούχοι μπορούν να προμηθεύονται μια μόνο συσκευή. Ο εξοπλισμός διατίθεται μαζί με λογισμικό για προστασία από ιούς (antivirus) και ασφαλή πρόσβαση στο διαδίκτυο.Cosmote – Γερμανός: Το μεγαλύτερο retail δίκτυο τεχνολογίας στη χώρα


Στην Cosmote και στον Γερμανό οι δικαιούχοι του προγράμματος θα βρουν σε προσιτές τιμές μια μεγάλη γκάμα από tablets και laptops τελευταίας τεχνολογίας και μπορούν να τα συνδυάσουν με τα αγαπημένα τους αξεσουάρ (θήκες, ακουστικά, powerbanks, φορτιστές, βάσεις στήριξης) αλλά και περιφερειακά, όπως εκτυπωτές, πολυμηχανήματα, ποντίκια, πληκτρολόγια, web cameras, ηχεία και τόσα άλλα.


Το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα» υλοποιείται από τα Υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων, Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με την Κοινωνία της Πληροφορίας.