18.000 προβολές για το «This is Arcadia»


Ένα μήνα μετά την πρώτη παρουσίαση του διαφημιστικού spot «This is Arcadia», η τουριστική καμπάνια του επιμελητηρίου Αρκαδίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Με ενθουσιώδεις κριτικές και σχόλια το διαφημιστικό spot «This is Arcadia», της καμπάνιας του επιμελητηρίου Αρκαδίας, έχει ξεπεράσει τις 18000 προβολές ενώ έχει προσελκύσει χιλιάδες κόσμου μέσα από τα Social Media.Το trailer φιγουράρει σε πολλά ΜΜΕ της χώρας αλλά και της ομογένειας κι αναμένεται η προβολή του στο application και στο νέο portal του ΕΟΤ.


4'00'' Αρκαδία

Με στόχο την προβολή της Αρκαδίας σε ξένες αγορές, όπου η ανάγκη επικοινωνίας των ελληνικών προορισμών παραμένει ιδιαίτερα σημαντική, η ταινία επικεντρώνεται στα πλεονεκτήματά της αλλά και στο πόσο διαφορετικά βιώνουν οι ταξιδιώτες τις εμπειρίες τους όταν βρίσκονται στην περιοχή.


Το διαφημιστικό spot «τρέχει» μέσα από τα social media σε 10 ευρωπαϊκές αγορές, αλλά και Αμερική, Αυστραλία και Καναδά, χώρες στόχους, μεταβάλλοντας καθημερινά τη συχνότητα προβολής σε κάθε χώρα.Τα μέχρι στιγμής Social Media posts για την περίοδο 28 Απριλίου έως 12 Μαΐου 2021 με την προβολή του video της Αρκαδίας έχουν εμφανίσει πολύ υψηλό performance.


Παράλληλα, έχουν πραγματοποιηθεί συνεντεύξεις με κύριο θέμα την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ενώ θα ακολουθήσουν ακόμα περισσότερες δράσεις προβολής.