Χαιρετισμός Κικίλια στην ετήσια γενική συνέλευση ΕΞΡ 2021


Χαιρετισμό απηύθυνε, στην ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, ο Βασίλης Κικίλιας τονίζοντας τα αισιόδοξα μηνύματα από τους tour operators για το καλοκαίρι του 2022.

Ο Βασίλης Κικίλιας ευχαρίστησε τους ξενοδόχους της Ρόδου και τον πρόεδρο της ΕΞΡ, Μανώλη Μαρκόπουλο, για τη λειτουργία των ξενοδοχείων καραντίνας που στήριξαν τη Ρόδο και τον ελληνικό τουρισμό, καθώς και για τις αυξήσεις των αποδοχών των εργαζομένων στα ξενοδοχεία του νησιού σε αυτή την κρίσιμη διετία.


Επεσήμανε ότι τόσο οι επαφές που έκανε στη διεθνή τουριστική έκθεση στο Παρίσι, όσο τα στοιχεία των κρατήσεων των tour operators, είναι πολύ ενθαρρυντικά για το 2022.

 

«Στρατηγική της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Αναζητούμε την ποιότητα στον τουρισμό, αλλά μας ενδιαφέρουν και οι πληρότητες. Πρέπει από τα τέλη Μαρτίου να είμαστε έτοιμοι και σε κάθε περίπτωση 1 Απριλίου εκκινούμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κικίλιας.

 

Ο υπουργός ανακοίνωσε ότι θα επισκεφθεί σύντομα τη Ρόδο, ώστε να συζητήσει με όλους τους φορείς και τους εργαζόμενους στον Τουρισμό ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου.