Χάος στο αεροδρόμιο της Μήλου


Αρρώστησε υπάλληλος στο αεροδρόμιο της Μήλου και ακυρώθηκαν δρομολόγια. Προβλήματα με την υποστελέχωση των κρατικών αερολιμένων της χώρας. Ανάλογο περιστατικό είχε σημειωθεί και στις 4 Αυγούστου όταν ασθένησε ο τηλεπικοινωνιακός υπάλληλος κι έκλεισε το αεροδρόμιο Ικαρίας.

Η ΥΠΑ εξέδωσε ανακοίνωση μετά τις ακυρώσεις των δρομολογίων στο αεροδρόμιο της Μήλου ενημερώνοντας πως η κίνηση εξομαλύνεται.


Από σήμερα το απόγευμα, Κυριακή, 10 Οκτωβρίου, οι πτήσεις προς το νησί της Μήλου πραγματοποιούνται κανονικά.

Τρεις ακυρώσεις λόγω ασθένειας


Ακυρώθηκαν οι δύο πρωινές πτήσεις από την Αθήνα και η μία μεσημεριανή επίσης από την Αθήνα.

Η ΥΠΑ, σημείωσε πως ήδη έχει μεριμνήσει για την αντικατάσταση του ασθενούντος υπαλλήλου με άλλον αρμόδιο υπάλληλο και μέσω του αερολιμενάρχη ενημέρωσε άμεσα τις αεροπορικές εταιρίες και τις εταιρίες επίγειας εξυπηρέτησης που δραστηριοποιούνται στο αεροδρόμιο του νησιού, προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι επιβάτες για την αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής της πτήσης τους και να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους.

Σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία που εκτελεί δρομολόγια προς Μήλο θα δρομολογηθεί αύριο, Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου, έκτακτο δρομολόγιο για να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες που ακυρώθηκαν οι πτήσεις τους.