ΤΡΑΜ: αναστέλλεται η στάση εργασίας - προβλήματα στο δίκτυο λόγω καιρικών συνθηκών


Αναστέλλεται η προγραμματισμένη στάση εργασίας στο Τραμ, για αύριο Παρασκευή, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών. Σε πολλά σημεία ο τροχιόδρομος έχει πλημμυρίσει καθιστώντας αδύνατη την ομαλή λειτουργία του στο μεγαλύτερο μέρος του δικτύου.

Κανονικά θα διεξαχθούν τα δρομολόγια του τραμ όπως ανακοίνωσε το ΣΗΤΑ, αναφορικά με την προγραμματισμένη στάση εργασίας, εφόσον βέβαια οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν.


Η προγραμματισμένη για αύριο στάση εργασίας αναστέλλεται μετά και την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Σωματείου Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής λόγω των δυσμένων καιρικών συνθηκών που πλήττουν από νωρίς το λεκανοπέδιο της Αττικής.


Υπενθυμίζεται πως το δίκτυο του τραμ αντιμετωπίζει από νωρίς σειρά προβλημάτων με πλημμυρισμένα πολλά σημεία στον τροχιόδρομο.


Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι διεκόπη η κυκλοφορία από «Ασκληπιείο Βούλας» έως και «Παλαιό Δημαρχείο» και από «Κασομούλη» έως και «Σύνταγμα» λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης.


Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, από τις 5:00 το απόγευμα, και λόγω της εκτεταμένης συσσώρευσης υδάτων τα δρομολόγια της γραμμής του τραμ εκτελούνται μεταξύ των στάσεων «Tροκαντερό - Ζέφυρος - Λεωφόρος Βουλιαγμένης».