Το νέο κέντρο διαλογής δεμάτων αναβαθμίζει την ACS, η οποία βραβεύτηκε πρόσφατα


Ο πρόεδρος της ACS, Κώστας Μενεγάκης, στο 4ο συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Μέγαρο Μουσικής παρουσίασε το νέο κέντρο διαλογής δεμάτων της εταιρείας και τις δυνατότητες του.

Πρόκειται για ένα κτίριο 30.000 τ.μ στο Αιγάλεω με αυτόματα μηχανήματα διαλογής δεμάτων τελευταίας τεχνολογίας.

Νέες δυνατότητες:
  • Σημαντική αύξηση της τρέχουσας δυναμική διαλογής δεμάτων της εταιρείας σε 50.000 αποστολές/h

  • Βελτίωση του last-mile με περαιτέρω αυτοματοποίηση των διαδικασιών

  • Εξάλειψη των καθυστερήσεων στις παραδόσεις που ανεβάζουν τα κόστη στις αρχικές συμφωνίες με τα e-shops


Βράβευση

Στο ίδιο συνέδριο η ACS βραβεύτηκε ως "Μεταφορική Εταιρεία του 2020" γιατί παρά τις προκλήσεις της πανδημίας που έκανε αναγκαία την μεταφορά δεμάτων ανταποκρίθηκαν αξιέπαινα.


Παράλληλα ο κύριος Μενεγάκης αναφέρθηκε στο στοίχημα να προστατεύσει την υγεία των εργαζομένων αλλά και στο πως οι εργαζόμενοι της εταιρείας στάθηκαν δίπλα στις ευπαθείς ομάδες δουλεύοντας με ζήλο κατά την πανδημία. Υπογράμμισε και την συνεισφορά της εταιρείας στην οικονομία«Εισφέραμε έσοδα στα κρατικά ταμεία, αλλά και βοηθήσαμε στην εισροή εσόδων από την κίνηση του λιανεμπορίου και συναφών κλάδων που παρέμειναν «κλειστοί», λόγω της πανδημίας. Πέρα όμως από την προφανή συνεισφορά, ήμασταν οι άνθρωποι που βοηθήσαμε στη διατήρηση μιας υποτυπώδους κανονικότητας, μεταφέροντας δώρα παιδιών, βιβλία, υγειονομικό υλικό και άλλα, τόσο απαραίτητα πακέτα για τη διατήρηση της ψυχικής μας υγείας και για αυτό είμαστε εξίσου υπερήφανοι».