Ταξιδεύοντας με προορισμό... το θέατρο


Η Emirates λανσάρει μια καλλιτεχνική προσφορά σε όποιον επιβάτη της έχει κλείσει εισιτήριο έως τις 8 Σεπτεμβρίου για να ταξιδέψει στο Ντουμπάι.

Η Emirates προσφέρει ένα εισιτήριο για την διάσημη θεατρική παράσταση La Perle και οι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εναέρια ακροβατικά, υπεράνθρωπες καταδύσεις και απίστευτα κόλπα σε μοτοσικλέτες.


Κάθε εισιτήριο που αγοράζεται από το emirates.com έως τις 8 Σεπτεμβρίου, για προγραμματισμένο ταξίδι στο Ντουμπάι έως και τις 30 Σεπτεμβρίου, θα συνοδεύεται από ένα δωρεάν εισιτήριο για την παράσταση.


Αναλυτικές πληροφορίες

Για να λάβουν το δωρεάν εισιτήριο για την εντυπωσιακή La Perle, οι πελάτες πρέπει να κλείσουν τις πτήσεις τους στο emirates.com χρησιμοποιώντας τον κωδικό προσφοράς LAPERLE.


Οι επιβάτες που πετούν στην Οικονομική Θέση θα λάβουν ένα χάλκινο εισιτήριο για την παράσταση και εκείνοι που πετούν στην Πρώτη ή Διακεκριμένη Θέση ένα Ασημένιο εισιτήριο.


Η προσφορά είναι επίσης διαθέσιμη μέσω των ταξιδιωτικών πρακτόρων που συμμετέχουν σε αυτή την ενέργεια.


Οι τιμές ξεκινούν για την Οικονομική Θέση από €439 και για την Διακεκριμένη Θέση από €2.249.


Για την παράσταση

Η παράσταση La Perle είναι έργο του καλλιτεχνικού διευθυντή Franco Dragone έργο του οποίου είναι επίσης και το The house of dancing water στο Μακάο και το το Le Reve στο Λας Βέγκας.


Η παράσταση χαρακτηρίζεται από εντυπωσιακά σκηνικά και προηγμένη τεχνολογία ενώ είναι αφιερωμένη στην ιστορία καταδύσεων για εύρεση μαργαριταριών των HAE με έντονο το στοιχείο του νερού καθώς ο θεατής θα δει καταρράκτες και χείμαρρους βροχής να πλημμυρίζουν τη σκηνή και στη συνέχεια να αποστραγγίζονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.


Η Emirates

Η Emirates επανεκκίνησε τις υπηρεσίες της με ασφάλεια σε περισσότερους από 120 προορισμούς στο παγκόσμιο δίκτυό της και πραγματοποιεί επί του παρόντος καθημερινή πτήση επιβατών από την Αθήνα στο Ντουμπάι.


Το Ντουμπάι ελκύει τους επισκέπτες λόγω των ηλιόλουστων παραλιών του, της υψηλού επιπέδου φιλοξενίας και των εγκαταστάσεων αναψυχής.


Επιπλέον, ήταν μία από τις πρώτες πόλεις του κόσμου που απέκτησε σφραγίδα Safe Travels από το World Travel and Tourism Council (WTTC) - το οποίο επιδοκιμάζει τα ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά μέτρα του Ντουμπάι για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών.


Περισσότερα οφέλη

Έως τις 30 Σεπτεμβρίου, όλοι οι πελάτες μπορούν να αξιοποιήσουν ακόμη περισσότερο τη διαμονή τους στο Ντουμπάι με το My Emirates Pass.


Δείχνοντας απλώς την κάρτα επιβίβασης της Emirates σε οποιαδήποτε από τις περισσότερες από 450 συμμετέχουσες τοποθεσίες, οι επισκέπτες από την Ελλάδα μπορούν να απολαύσουν με έκπτωση μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης,πάρκα παγκόσμιας κλάσης, spa και εκδρομές.


Για την υγεία

Η Emirates μεριμνώντας για την διασφάλιση της υγείας των πελατών της εισήγαγε μια ολοκληρωμένη σειρά μέτρων ασφαλείας σε κάθε βήμα του ταξιδιού των πελατών.


Η αεροπορική εταιρεία εισήγαγε επίσης πρόσφατα ανέπαφη τεχνολογία και αύξησε τις δυνατότητες ψηφιακής επαλήθευσης για να προσφέρει στους πελάτες της ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να χρησιμοποιήσουν το IATA Travel Pass αυτό το καλοκαίρι.

Για την ασφάλεια

Πρόσφατα, η αεροπορική εταιρεία προχώρησε περαιτέρω τις πρωτοβουλίες της για την εξυπηρέτηση πελατών με ακόμη πιο γενναιόδωρες και ευέλικτες πολιτικές κρατήσεων, επέκταση της ασφαλιστικής κάλυψης πολλαπλών κινδύνων και βοηθώντας πιστούς πελάτες να διατηρήσουν τα μίλια και την βαθμίδα τους.