Συνεργασία Celestyal Cruises με AtmosAir Solutions


Η Celestyal Cruises, ανακοινώνει τη στρατηγική συνεργασία της με την AtmosAir Solutions, την εταιρεία καθαρισμού αέρα εσωτερικών χώρων, η οποία παρέχει καθαρή, οικολογική τεχνολογία εξαερισμού και απευθύνεται στον κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού.

Με την έναρξη της συνεργασίας της Celestyal Cruises με την AtmosAir Solutions βελτιώνονται τα ήδη αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας που τηρεί, αναβαθμίζοντας το σύστημα κλιματισμού HVAC του πλοίου, το οποίο χρησιμοποιεί 100% εξωτερικό καθαρό αέρα, χωρίς να επιτρέπει την ανακύκλωση του εσωτερικού αέρα, καθώς και το σύστημα φιλτραρίσματος HEPA στις ιατρικές εγκαταστάσεις του πλοίου.


Τα συστήματα κλιματισμού HVAC της Celestyal Cruises χρησιμοποιούν, ήδη, την τελευταία τεχνολογία BPI της AtmosAir, η οποία στοχεύει στη βελτίωση της αίσθησης ευεξίας ταξιδιωτών και πληρώματος, καταστέλλοντας τους μικροοργανισμούς, καθώς και τους παθογόνους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των ιών, των βακτηρίων και της μούχλας.


Παράλληλα περιορίζονται οι οσμές αλλά και οι πτητικές οργανικές ενώσεις σε συγκεκριμένα επιτρεπτά όρια (Volatile Organic Compounds - VOCs) ενώ η τεχνολογία BPI συνδράμει αποτελεσματικά στην προστασία από την εξάπλωση του κορωνοϊού στον αέρα και στις επιφάνειες.

Το εργαστήριο Microchem, ένα από τα κορυφαία εργαστήρια στο κόσμο που ειδικεύεται στη δοκιμή προϊόντων απολύμανσης που έχουν καταχωρηθεί στην Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος (EPA,) καθώς και στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ, το οποίο επιβεβαίωσε κατόπιν ελέγχων, πως η παρουσία του κορωνοϊού μειώθηκε κατά 99,92% σε κλειστό χώρο εντός 30 λεπτών από τη λειτουργία της τεχνολογίας AtmosAir Solutions BPI.

«Η υγεία και η ασφάλεια των επιβατών μας, του πληρώματος και των προορισμών που επισκεπτόμαστε είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.


Ενισχύουμε διαρκώς τα μέτρα προστασίας, ώστε να διασφαλίσουμε την υγεία όλων των επιβαινόντων.


Η αποδεδειγμένη τεχνολογία καθαρισμού αέρα της AtmosAir συνιστά ένα επιπλέον μέτρο προστασίας που παρέχουμε, ώστε να προσφέρουμε σε όλους ένα επιπλέον επίπεδο άνεσης και ασφάλειας», δήλωσε ο Κρις Θεοφιλίδης, διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises.

 

«Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Celestyal Cruises. Η ασφάλεια και η υγεία όλων είναι η βασική παράμετρος για την ανάκτηση της εμπιστοσύνης σε ολόκληρο τον κλάδο της κρουαζιέρας.


Η τεχνολογία εξαερισμού των εσωτερικών χώρων αποτελεί ένα επιπλέον μέτρο προστασίας, παρέχοντας στους πελάτες της Celestyal Cruises εμπιστοσύνη για τον αέρα που εισπνέουν», σημείωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της AtmosAir Solutions, Steve Levine.


Η κατοχυρωμένη με πατέντα τεχνολογία BPI (bi-polar ionization) της AtmosAir συμβάλλει στην ευεξία, μειώνει το λειτουργικό κόστος των συστημάτων, ενώ η απολυμαντική λειτουργία του συστήματος απομακρύνει τους ατμοσφαιρικούς και επιφανειακούς ρύπους από τους εσωτερικούς χώρους.