Στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης η νέα διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ


Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποιεί στην Αλεξανδρούπολη ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Θανάσης Ζηλιασκόπουλος, και ο διευθύνων σύμβουλος του Ταμείου, Δημήτρης Πολίτης.

Την πρώτη από μια σειρά επαφών γνωριμίας πραγματοποιεί σήμερα στην Αλεξανδρούπολη η νέα Διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρο, Θανάση Ζηλιασκόπουλο και τον διευθύνοντα σύμβουλο, Δημήτρη Πολίτη.


Η Διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, μέλος του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ), θα επισκεφθεί αρχικά το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και θα έχει επαφές μεταξύ άλλων με τον Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ, πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, τον διευθύνοντα σύμβουλο, Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου και τους εργαζόμενους, όπου θα συζητήσουν την πορεία του λιμανιού και τις προοπτικές ανάπτυξής του μέσα από την αξιοποίησή του.


Η νέα διοίκηση θα συναντηθεί και τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Γιάννη Ζαμπούκη και τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Χρήστο Μέτιο.


Η πρώτη επίσκεψη του ΤΑΙΠΕΔ στην Αλεξανδρούπολη υπογραμμίζει τη στρατηγική δέσμευση του Ταμείου να προχωρήσει με έντονο βηματισμό την αξιοποίηση σημαντικών υποδομών της χώρας μας.


Στο πλαίσιο αυτό, είναι σημαντική η δυναμική που μπορεί να αποκτήσει το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης μέσα από την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του, στο οποίο έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια σημαντικές επενδύσεις σε υποδομές, αλλά σε μεγάλο βαθμό παραμένουν αναξιοποίητες.