Πιστοποίηση για τη μαρίνα Αθηνών από την TÜV HELLAS


Πιστοποίηση ISΟ 9001:2015 από την TÜV HELLAS έλαβε η μαρίνα Αθηνών, πρώην μαρίνα Φαλήρου και μέλος του Ομίλου ΑΒΑΞ, για την εξυπηρέτηση των πελατών της και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Το πρότυπο ISO 9001:2015 πιστοποιεί πως το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας το οποίο εφαρμόζει η εταιρεία, έχει σαφή προσανατολισμό στη βέλτιστη ικανοποίηση του πελάτη, μέσα από την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της.


Εκτός από εξυπηρέτηση κι υπηρεσίες, η μαρίνα Αθηνών διαθέτει μια σειρά από ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που την καθιστούν πραγματικά μοναδική σε όλο το παραθαλάσσιο μέτωπο της Αθήνας.


Η μοναδική mega και super yacht μαρίνα στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής με δυνατότητα ελλιμενισμού σκαφών έως και 130 μέτρων.


Με 130 θέσεις ελλιμενισμού, μεταξύ των οποίων 10 θέσεις για σκάφη μήκους από 50 έως και 130 μέτρων, η μαρίνα Αθηνών εξυπηρετεί τις ανάγκες ελλιμενισμού και των mega και super yacht.


Η δυνατότητα αυτή, σε συνδυασμό με τα πολύ υψηλά επίπεδα ιδιωτικότητας, ασφάλειας και ηρεμίας που παρέχει χάρη στην ελεγχόμενη πρόσβαση και στον περιβάλλοντα χώρο, αλλά και η γρήγορη πρόσβαση στο αεροδρόμιο και στο κέντρο της πόλης από τον Φαληρικό όρμο, την καθιστούν ιδανική επιλογή για τον ελλιμενισμό VIP σκαφών.


«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, ανακοινώνουμε την πιστοποίηση της μαρίνας Αθηνών κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015, μια πιστοποίηση που αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της δέσμευσης να παρέχει κορυφαία πελατοκεντρική εξυπηρέτηση από υψηλής κατάρτισης ανθρώπινο δυναμικό.


Ένας συνδυασμός πραγματικά μοναδικός όσο κι απαραίτητος για ένα τόσο απαιτητικό πεδίο όπως η εξυπηρέτηση και φιλοξενία mega και super yacht», σημείωσε ο Σταύρος Καρνάκης, γενικός διευθυντής της μαρίνας Αθηνών.


Η μαρίνα Φαλήρου, ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2004, για να φιλοξενήσει τα σκάφη των υψηλών προσκεκλημένων στους Ολυμπιακούς Αγώνες.


Κατά την λειτουργία της, φιλοξένησε πολλά από τα μεγαλύτερα και πιο διάσημα mega και super yacht του παγκόσμιου στόλου.


Η μαρίνα Αθηνών πλέον, μέλος του ομίλου ΑΒΑΞ, ιδρύθηκε το 2009 κατόπιν προκήρυξης διεθνούς διαγωνισμού με στόχο τη διαχείριση, τον επανασχεδιασμό και την ανανέωση της μαρίνας Φαλήρου με σκοπό να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας κι εγκαταστάσεις για mega και super yacht.