Περισσότερες πτήσεις από τις American και United Airlines


Photo by Miguel Ángel Sanz on Unsplash
Η American Airlines έχει προβλέψει για φέτος περισσότερα δρομολόγια για τη χώρα μας σε σχέση με το 2019. Αλλά και η United Airlines ανακοίνωσε ότι προσθέτει ένα εντελώς καινούργιο δρομολόγιο, από την Washington DC προς την Αθήνα.

Η Ελλάδα παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων για τους Αμερικανούς τουρίστες. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τις κινήσεις των αεροπορικών εταιρειών.


Η American Airlines είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία η οποία συνδέει την Αθήνα με τρία διαφορετικά αεροδρόμια των ΗΠΑ, της Νέας Υόρκης, του Σικάγο και της Φιλαδέλφειας.


Η United Airlines δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένη, καθώς η πτήση από Washington DC, που είναι μία καινούρια πτήση, μαζί με αυτή από το Newark, παρουσιάζουν πολύ καλή κινητικότητα σε σχέση με τις πωλήσεις.


Οι εκπρόσωποι και των εταιρειών επεσήμαναν ότι η Ελλάδα παρουσιάζει το μεγαλύτερο ποσοστό ανάκαμψης από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.


Photo by Tim Gouw on Unsplash
Με 5 απευθείας πτήσεις στην Αθήνα American Airlines και United Airlines

Εκτενείς και αναλυτικές συζητήσεις με ανώτατα στελέχη των αμερικανικών αεροπορικών εταιρειών American και United Airlines είχε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, στις ΗΠΑ.


Κύριο αντικείμενο των συζητήσεων ήταν το άνοιγμα του Ελληνικού Τουρισμού το 2021, η υγειονομική ασφάλεια των ταξιδιωτών και η απλοποίηση των διατυπώσεων ώστε να ενθαρρυνθεί το τουριστικό ρεύμα προς την Ελλάδα κατά τους επόμενους μήνες.


Οι εκπρόσωποι των δύο εταιρειών διαβεβαίωσαν τον Υπουργό Τουρισμού ότι έχουν ήδη προγραμματίσει την αύξηση των απευθείας πτήσεων προς τη χώρα μας, από διάφορες πόλεις των ΗΠΑ.