Παππάς: πρωτοφανές το περιστατικό με το λεωφορείο


φωτογραφία InTime
«Πρωτοφανές το περιστατικό με το λεωφορείο. Ποιες ενέργειες έγιναν για την ασφαλή εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου; Δούλεψαν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί;», ρωτά την ΟΣΥ ο Νίκος Παππάς αναφορικά με το περιστατικό που λεωφορείο της βυθίστηκε στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Στο περιστατικό με το βυθισμένο λεωφορείο της ΟΣΥ στην πλημμυρισμένη παλιά λεωφόρο Ποσειδώνος αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Νίκος Παππάς, τομεάρχης Μεταφορών ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

 

«Το πρωτοφανές περιστατικό με το βυθισμένο λεωφορείο της γραμμής Α1 (Πειραιάς - Βούλα) στην παλιά Λεωφόρο Ποσειδώνος, όπου κινδύνευσαν και επιβάτες, γεννά σειρά ερωτημάτων», υπογραμμίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ρωτά τη διεύθυνση Παραγωγής Συγκοινωνιακού Έργου της ΟΣΥ σε ποιες ενέργειες προχώρησε εν μέσω κακοκαιρίας.

 

Και συνεχίζει να ρωτά ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ: «Έθεσε η ΟΣΥ σε κίνηση τον ελεγκτικό μηχανισμό για τον έλεγχο και εντοπισμό επικίνδυνων οδικών σημείων; Ενημέρωσε τους οδηγούς λεωφορείων και τρόλεϊ για δυσκολίες σε συγκεκριμένα οδικά τμήματα;


Ευχόμαστε σε όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΜ καλή δύναμη και με τη μέγιστη δυνατή προσοχή στο δύσκολο έργο τους», καταλήγει ο Νίκος Παππάς και τονίζει την ιδιαίτερη προσοχή που απαιτείται από όλους όσο η κακοκαιρία είναι σε εξέλιξη.