Παππάς: η κυβέρνηση κάνει σόου με λίγα μεταχειρισμένα και κατώτερα των αναγκών λεωφορεία


«Μητσοτάκης και Καραμανλής κάνουν σόου με λίγα μεταχειρισμένα και κατώτερα των αναγκών λεωφορεία για να κρύψουν το μπάχαλο στα ΜΜΜ» ήταν η δήλωση του Νίκου Παππά με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού και του υπουργού Μεταφορών στην ΟΣΥ για τα πρώτα λεωφορεία τα οποία άρχισαν να κυκλοφορούν από σήμερα στην Αθήνα.

Επίθεση εξαπέλυσε στην κυβέρνηση ο τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, σήμερα το πρωί στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στην οδό Πέτρου Ράλλη.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση


«Μητσοτάκης, Καραμανλής, Κεφαλογιάννης και παρατρεχάμενοι κυβερνητικοί κατάφεραν σήμερα να «γεννήσουν» στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ ένα ακόμα επικοινωνιακό σόου.

Μετά από έναν χρόνο πανδημίας, ασφυκτικών συνωστισμών στις αστικές συγκοινωνίες και υπερμετάδοσης του κορωνοϊού στα Μ.Μ.Μ., «αυτοθαυμάζονται» για την παραλαβή 40 νοικιασμένων και μεταχειρισμένων λεωφορείων.

Οχημάτων που, σύμφωνα με καταγγελίες εργαζομένων, δεν πληρούν βασικά κριτήρια, σε σχέση με τον υπόλοιπο στόλο της ΟΣΥ και τις ανάγκες που προκύπτουν λόγω της πανδημίας.


Οχημάτων με λίγα παράθυρα, «ανοιγμένα» με πατέντες, και κοινές εισόδους/εξόδους επιβατών που θα επιτείνουν το πρόβλημα της μετάδοσης του ιού.

Οι κύριοι Μητσοτάκης και Καραμανλής τα έχουν κάνει μπάχαλο. Η αδράνεια τους είναι εγκληματική. Θα έπρεπε να ντρέπονται. Όχι να «αυτοθαυμάζονται».