Πάσχα με απεριόριστα data στο κινητό από την Cosmote


Πάσχα με απεριόριστα data στο κινητό για 10 ημέρες, με €4,90 για όλους τους συνδρομητές κινητής, οικιακούς κι εταιρικούς, συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής. Για την ενεργοποίηση του προγράμματος μπαίνουμε στα apps My Cosmote & What’s Up.

Απεριόριστα data για 10 ημέρες με 4,90€, προσφέρει η Cosmote σε όλους τους συνδρομητές της φέτος το Πάσχα, φέρνοντας κοντά αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες.


Οι συνδρομητές συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής Cosmote, οικιακοί κι εταιρικοί, μπορούν να ενεργοποιήσουν την Πασχαλινή προσφορά οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν, από την Μεγάλη Δευτέρα, 26 Απριλίου, έως και τη Δευτέρα, 10 Μαΐου, έως τις 23:59.


Έτσι αποκτούν πρόσβαση σε απεριόριστα data, χωρίς κανέναν περιορισμό στις ταχύτητες του δικτύου 4G και 5G για 10 ημέρες από τη στιγμή της ενεργοποίησης του πακέτου.


Η ενεργοποίηση της προσφοράς πραγματοποιείται από τις εφαρμογές My Cosmote και What's Up.


Όσοι συνδρομητές διαθέτουν 5G συσκευή που έχει πιστοποιηθεί στο δίκτυο Cosmote, μπορούν να έχουν πρόσβαση στο δίκτυο COSMOTE 5G, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση και ανεξαρτήτως προγράμματος.

Cosmote: Κορυφαία εμπειρία Mobile Internet

Ο όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές στην Ελλάδα, αφού την περασμένη δεκαετία, οι επενδύσεις έφτασαν τα €5 δισ.


Υλοποιεί επενδύσεις ύψους 2 δισ.€ την τρέχουσα τετραετία, για να προσφέρει ακόμα υψηλότερες ταχύτητες και μεγαλύτερη κάλυψη στο κινητό και το σταθερό.


Χάρη σε αυτές τις επενδύσεις και τις εντατικές προσπάθειες των ανθρώπων της, η COSMOTE διαθέτει τα μεγαλύτερα 4G και 5G δίκτυα στη χώρα με πληθυσμιακή 4G κάλυψη 99% και το Cosmote 5G να είναι ήδη διαθέσιμο σε 17 πόλεις, με την πληθυσμιακή κάλυψη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να ξεπερνά πλέον το 90%.


Η εταιρεία έφερε πρώτη στην Ελλάδα το δίκτυο 5G, με τις μέγιστες ταχύτητες να ξεπερνούν το 1Gbps σε συγκεκριμένες περιοχές ενώ η πληθυσμιακή κάλυψη του COSMOTE 5G αναμένεται να ξεπεράσει το 50% έως το τέλος του 2021.


3,2 εκατομμύρια οι ενεργοί χρήστες των εφαρμογών My Cosmote και What's Up.

Με τους συνδρομητές που χρησιμοποιούν σήμερα τις εφαρμογές MyCosmote και What'sUp να έχουν φτάσει τα 3,2 εκατ., τα δύο apps είναι σταθερά μέσα στις δημοφιλέστερες επιλογές στο AppStore και το Google Play.


Μέσα από τις εφαρμογές, οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται τις συνδέσεις σταθερής και κινητής που διαθέτουν οι ίδιοι, καθώς και τα μέλη της οικογένειας ή της επιχείρησής τους, να ελέγχουν και να πληρώνουν τον λογαριασμό τους, να ελέγχουν και να ανανεώνουν το υπόλοιπο στο καρτοκινητό τους ή το καρτοκινητό τρίτου, αλλά και να αγοράζουν πακέτα.


Μπορούν, επίσης, να έχουν άμεση πρόσβαση σε δωρεάν υπηρεσίες και να αποκτούν κωδικό για να απολαμβάνουν προσφορές Cosmote Deals For You ενώ μέσω του My Cosmote App, είναι εφικτή η διαχείριση του router του σπιτιού ή της επιχείρησης από απόσταση.