Οι Greek Twins στο CCTV


Οι ανυπέρβλητες φυσικές ομορφιές της Ελλάδας, ο πολιτισμός της αλλά και η καθημερινότητα στην πόλη της Αθήνας ήταν το θέμα του αφιερώματος, το οποίο παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του κινεζικού κρατικού τηλεοπτικού δικτύου CCTV.

Οι δίδυμες αδερφές Ερωτοκρίτου, πρέσβειρες Τουρισμού της Ελλάδας στην Κίνα, έχουν καταφέρει να γνωρίσουν τον πολιτισμό της χώρας μας στους Κινέζους πολίτες.

Πρωταγωνίστησαν σε αφιέρωμα διάρκειας τεσσάρων λεπτών, με αφορμή το Mid Autumn Festival ή Φεστιβάλ Σελήνης, μια γιορτή του κινεζικού λαού. Στο τηλεοπτικό αφιέρωμα του CCTV, οι αδελφές Ερωτοκρίτου ανέδειξαν σημεία σταθμούς της χώρας μας όπως για παράδειγμα την Ακρόπολη, υπό το φως της Πανσελήνου του Σεπτεμβρίου.


Το κινεζικό κανάλι ανέδειξε τόσο τις κοινωνικές δράσεις των Greek Twins, όσο και στιγμές από την καθημερινότητά τους στην Αθήνα, καθώς οι Ελληνίδες πρέσβειρες απολαμβάνουν μεγάλη δημοφιλία στα κινεζικά μέσα ενημέρωσης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η παρουσία της Μαριάννας και της Σοφίας Ερωτοκρίτου στο CCTV δημιούργησε μεγάλο απόηχο στην Κίνα, με εκατοντάδες χιλιάδες Κινέζους να ονειρεύονται την Ελλάδα. Στο πλαίσιο του Έτους Πολιτισμού & Τουρισμού Ελλάδας - Κίνας, η υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Κίνας προγραμματίζει περισσότερες προωθητικές δράσεις για το επόμενο διάστημα.