top of page

Με μια ευέλικτη προσφορά ξεκινά τις πτήσεις της από την Αθήνα η Volotea


Η Volotea ξεκινά και πάλι τις πτήσεις της από την Αθήνα με ανανεωμένο στόλο αεροσκαφών. Δύο Airbus A319 θα έχουν βάση τον διεθνή αερολιμένα ενώ για φέτος η εταιρεία θα πετά σε 11 προορισμούς. Για το καλοκαίρι του '22 προσθέτει 3 επιπλέον προορισμούς προς Κάλιαρι, Γένοβα και Σπλιτ.

Η Volotea «απογειώνεται» από την Αθήνα με στόλο που αποτελείται εξ' ολοκλήρου από Airbus, προς 11 προορισμούς και συνολικά 350.000 προσφερόμενες θέσεις.


Την επόμενη χρονιά θα αυξήσει τις πτήσεις της, προσθέτοντας τρεις αποκλειστικούς προορισμούς που βρίσκονται ήδη προς διάθεση στο σύστημα πωλήσεων της Volotea.Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, παρουσία της εκπροσώπου της Volotea, Valeria Rebasti, Country Manager Italy & Southeastern Europe, παρουσίασε το πρόγραμμα των πτήσεών της στην Αθήνα για το 2021, συνολικά σε 11 προορισμούς, εκ των οποίων οι 2 είναι αποκλειστικοί: Μπάρι, Ντουμπρόβνικ, Ηράκλειο, Λυόν, Μασσαλία, Μύκονος, Ρόδος, Σαντορίνη, Στρασβούργο, Βενετία, Βερόνα.


Οι προσφερόμενες θέσεις για φέτος υπερβαίνουν τις 350.000. Από την έναρξη της δραστηριοποίησής της στην Αθήνα το 2015, έχει προσφέρει συνολικά 1,3 εκ. θέσεις.


Κάλιαρι, Γένοβα και Σπλιτ για το 2022

Η Volotea αντικατέστησε τα Boeing 717 με δύο A319 στη βάση της Αθήνας προσφέροντας περισσότερες θέσεις ανά πτήση (156 έναντι 125 θέσεων).


Τον Ιανουάριο επιτάχυνε την αντικατάσταση του στόλου της. Έθεσε εκτός λειτουργίας 14 αεροσκάφη Boeing 717 και ο στόλος της αποτελείται πλέον εξ’ ολοκλήρου από Airbus (40 αεροσκάφη: 20 A319 και 20 A320).


Ως εταιρεία η οποία πετά αποκλειστικά με Airbus (Airbus-only carrier), η Volotea διαθέτει πολλαπλά πλεονεκτήματα, όπως ενιαία αδειοδότηση πιλότων, μειωμένο κόστος συντήρησης, απλουστευμένο προγραμματισμό, πιο εύκολη παρακολούθηση και έλεγχο σε όλες τις περιοχές όπως επίσης ασφάλεια και σημαντικά πλεονεκτήματα σε επίπεδο προμηθευτών.


«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που ξεκινάμε και πάλι τις πτήσεις μας στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα. Η Αθήνα αποτελεί σημαντική βάση για τη Volotea και νιώθουμε υπέροχα που επιστρέφουμε.


Το ξεκίνημα των πτήσεών μας με το νέο, πιο σύγχρονο και αποδοτικό στόλο μας θα μας επιτρέψει όχι μόνο να μεταφέρουμε περισσότερους επιβάτες με άνεση, ασφάλεια και ποιότητα υπηρεσιών στο αεροσκάφος, αλλά θα μειώσει σημαντικά και το αποτύπωμα άνθρακα της εταιρείας ανά επιβάτη», δήλωσε η Valeria Rebasti, Country Manager Italy & Southeastern Europe.


«Με τη Volotea έχουμε μακροχρόνια και στενή συνεργασία και την καλωσορίζουμε πίσω στην Αθήνα.


Οι ταξιδιώτες έχουν στη διάθεσή τους μια μεγάλη ποικιλία επιλογών με τον νέο της στόλο ο οποίος αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή της στην προστασία του περιβάλλοντος και στη βιωσιμότητα.


Ευχόμαστε στον αεροπορικό συνεργάτη μας ασφαλείς και γεμάτες πτήσεις και παραμένουμε πιστοί στην ισχυρή δέσμευσή μας για την υποστήριξή της ανάπτυξης της Volotea στην αγορά της Αθήνας», σημείωσε η Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.


Προσφορά ευελιξίας

Η Volotea θα προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα αλλαγής πτήσης χωρίς χρέωση (Free Flights Changes option), καθώς και κάλυψη «Covid-19 Coverage».


Για κάθε πτήση που κλείνει ο πελάτης μέσω της ιστοσελίδας ή της εφαρμογής της Volotea και επιβεβαιώνεται ως τις 31 Ιουλίου για πτήσεις που αναχωρούν ως τις 31 Οκτωβρίου, θα υπάρχει η δυνατότητα να τροποποιηθεί η ημερομηνία δωρεάν «flight change fee» ενώ εγγυάται την πλήρη επιστροφή των χρημάτων σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος Covid-19 βάσει PCR test έως και 14 ημέρες πριν από την πτήση.

bottom of page