Με μία λωρίδα ο ΑΘΕ στο ύψος του Καπανδριτίου


φωτογραφία αρχείου
Καθημερίνα, έως και το Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, από τις 20:00 το βράδυ έως τις 08:00 το επόμενο πρωί, θα κλείνει η αριστερή και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας στον Α.Θ.Ε. στην περιοχή του Καπανδριτίου, από το 35,1ο έως το 33,6ο χλμ, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε στην περιοχή του Καπανδριτίου έως και το Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.


Από τις 20:00 κάθε βράδυ έως και τις 08:00 το επόμενο πρωί θα κλείνει η αριστερή και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας στην περιοχή του Καπανδριτίου, από το 35,1ο έως το 33,6ο χλμ, στο ρεύμα προς Αθήνα.


Η κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.


Με την ολοκλήρωση των εργασιών, θα κλείσει η δεξιά και μεσαία λωρίδα κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται στην εναπομείνασα αριστερή λωρίδα.


Τις Κυριακές δε θα εκτελούνται εργασίες.


Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών τοποθετώντας ειδικές σημάνσεις και παρακαλεί τους χρήστες του αυτοκινητόδρομου να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το συγκεκριμένο τμήμα.