Κλειστή η ΑΘΕ από Αγία Μαρίνα έως Ράχες τη Δευτέρα, 19 Ιουλίου.


πηγή: Κεντρική Οδός
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν τη Δευτέρα, 19 Ιουλίου, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Αγ. Μαρίνας και Ράχες, λόγω εργασιών στον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου.

Τη Δευτέρα, 19 Ιουλίου, από τις 06:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι, θα διακοπεί η κυκλοφορία στο τμήμα μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Αγίας Μαρίνας και Ράχες, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη.


Οι οδηγοί θα βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο στον ανισόπεδο κόμβο της Αγίας Μαρίνας και, μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου θα οδηγούνται έως τον ανισόπεδο κόμβο Αχλαδίου, στις Ράχες, από όπου και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους προς Θεσσαλονίκη.


Η είσοδος στον ημικόμβο Αχινού-Καραβομύλου και τον ανισόπεδο κόμβο Στυλίδας θα είναι κλειστή και θα ισχύσει και αναπροσαρμογή της τιμής των διοδίων του μετωπικού σταθμού Μαυρομαντήλας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.


Οι οδηγοί θα χρεώνονται μόνο για τη χρήση του τμήματος που πρόκειται να διανύσουν ενώ δεν θα πληρώσουν διόδια στους πλευρικούς Σταθμούς Αγ. Μαρίνας και Στυλίδας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.


Προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν ώστε να ενημερωθούν όλοι οι διερχόμενοι οδηγοί και η Κεντρική Οδός ζητά από τους χρήστες του δικτύου να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή για την ασφάλειά τους.