Κλειστή για δύο ημέρες η Κ635 της Περιμετρικής


@Olympia Odos
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Περιμετρική Πατρών με σκοπό την ανακατασκευή κι ενίσχυση της Κάτω Διάβασης Κ635, η οποία θα κλείσει από τη Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου, έως και την Τρίτη, 23 Νοεμβρίου.

Κλειστή θα παραμείνει από τις 8:00 το πρωί της Δευτέρας, 22 Νοεμβρίου, έως και τα μεσάνυχτα της Τρίτης, 23 Νοεμβρίου, η Κάτω Διάβαση Κ635, στη χιλιομετρική θέση 220,114 με σκοπό την ανακατασκευή κι ενίσχυσή της.


Οι τοπικές διελεύσεις στην περιοχή του κόμβου της Οβρυάς θα εξυπηρετούνται από τις γειτονικές Κάτω Διαβάσεις, όπως φαίνεται στο διάγραμμα.


Η κυκλοφορία επί της Περιμετρικής Πάτρας, δεν επηρεάζεται και θα διεξάγεται κανονικά και στις δύο κατευθύνσεις, ενώ παραμένει κλειστή η έξοδος του κόμβου Οβρυάς, στη χιλιομετρική θέση 220,2, στην κατεύθυνση προς Πύργο και η κυκλοφορία εξυπηρετείται μέσω του κόμβου Γλαύκου, και συγκεκριμένα στη χιλιομετρική θέση 215,2.


Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή άλλου τεχνικού κωλύματος, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν, αντίστοιχα, την Τρίτη, 23 και την Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου.


Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις σχετικές σημάνσεις και τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τη συγκεκριμένη περιοχή.