Κλειστή για έναν μήνα η λωρίδα επιβράδυνσης στο Μπογιάτι


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή Μπογιάτι (Αγ. Στέφανος), από την Τετάρτη, 9 Ιουνίου, έως και την Τετάρτη, 14 Ιουλίου, από τις 18:00 κάθε ημέρας έως τις 06:00 της επόμενης, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Κλειστή θα είναι η λωρίδα επιβράδυνσης στην Α.Θ.Ε. στο ύψος του Αγίου Στεφάνου (Μπογιάτι) από αύριο, Πέμπτη, 9 Ιουνίου, έως και τις 14 Ιουλίου, από τις 6:00 κάθε απόγευμα έως τις 6:00 το άλλο πρωί, καθώς ξεκινούν εργασίες ασφαλτόστρωσης.


Κατά τη διάρκεια των εργασιών επι του κόμβου, και σε ξεχωριστές φάσεις, θα ισχύει αποκλεισμός της Λωρίδας Επιβράδυνσης με παράλληλο αποκλεισμό της εξόδου του Α/Κ Μπογιατίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία.


Οι οδήγοι θα κατευθύνονται μέσω προειδοποιητικών σημάνσεων στον επόμενο Ανισόπεδο Κόμβο Βαρυμπόμπης και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Μπογιατίου.


Επίσης, θα αποκλειστεί και η εισόδος του Α/Κ Μπογιατίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία.


Κατά τις ώρες των εργασιών οι οδηγοί που θέλουν να μπουν από τον Α/Κ Μπογιατίου στην κατεύθυνση προς Λαμία θα οδηγούνται, μέσω προειδοποιητικών σημάνσεων, στον γειτονικό Ανισόπεδο Κόμβο Βαρυμπόμπης και μέσω αυτού θα μπαίνουν στον αυτοκινητόδρομο προς Λαμία.


Σε ξεχωριστές φάσεις, θα ισχύσει αποκλεισμός τμήματος της κάθετης οδού του Α/Κ Μπογιατίου (Λεωφόρος Κρυονερίου) κατά τη διάρκεια του οποίου η κυκλοφορία θα διεξάγεται, είτε εκ περιτροπής από τις υπόλοιπες λωρίδες, είτε μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου, με προσωρινές σημάνσεις.


Να σημειωθεί πως από την Παρασκευή, 18 Ιουνίου, στις 06:00 έως και την Τρίτη, 22 Ιουνίου, στις 21:00 δε θα εκτελεστούν εργασίες.


Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.