Κλειστές, έως τις 25/9, δύο λωρίδες κυκλοφορίας στη Μαλακάσα


Κλειστές θα παραμείνουν, έως και τις 25 Σεπτεμβρίου, η μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, στην περιοχή της Μαλακάσας, με κατεύθυνση προς Αθήνα, λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης της ασφάλτου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Μαλακάσας, για την εκτέλεση εργασιών βαριάς συντήρησης των ασφαλτικών οδοστρωμάτων.


Aπό σήμερα, Δευτέρα, 2 Αυγούστου έως και το Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, και καθημερινά από τις 8:00 το βράδυ έως και τις 08:00 το επόμενο πρωί, θα κλείνει η μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στην περιοχή της Μαλακάσας, μεταξύ του 48,7ου χλμ και 40,4ου χλμ, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.


Aπό την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα η κυκλοφορία των οχημάτων

Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, και για μέγιστη διάρκεια 2 συνεχόμενων ημερών, θα ισχύσει κι αποκλεισμός της εισόδου κι εξόδου του ανισόπεδου κόμβου Μαλακάσας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.


Η είσοδος κι έξοδος από τον αυτοκινητόδρομο, θα πραγματοποιείται μέσω του ανισόπεδου κόμβου Μαρκοπούλου, ο οποίος ακολουθεί, και του ανισόπεδου κόμβου Οινοφύτων, ο οποίος προηγείται, αντίστοιχα.


Το διάστημα 12 έως 25 Αυγούστου, από τις 08:00 έως τις 20:00, καθώς και τις Κυριακές, από τις 08:00, δε θα εκτελούνται εργασίες.


Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.