Καραμανλής: άμεση καταγραφή των ζημιών που προκάλεσε η φωτιά


Το υπουργείο Υποδομών θα προχωρήσει άμεσα στην καταγραφή των ζημιών που προκάλεσαν οι πυρκαγιές, δήλωσε ο Κώστας Καραμανλής σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Στην άμεση καταγραφή των ζημιών, οι οποίες προκλήθηκαν από τις πυρκαγιές στη Βαρυμπόμπη και στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας, θα προχωρήσει το υπουργείο Υποδομών, όπως ανέφερε ο Κώστας Καραμανλής, στο twitter.
Ακολουθεί ολόκληρη την ανάρτηση του Κώστα Καραμανλή.


«Η καταστροφή από τη φωτιά στην Βαρυμπόμπη και τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας μας προκαλούν μεγάλη θλίψη. Όμως οι ανθρώπινες ζωές προστατεύθηκαν και γι' αυτό δεν μπορούμε παρά να αισθανόμαστε τεράστια ευγνωμοσύνη προς τους πυροσβέστες μας, τα σώματα ασφαλείας και όλους τους εθελοντές που σε τόσο ακραίες καιρικές συνθήκες μάχονται στα πύρινα μέτωπα.


Το Υπουργείο μας μέσω της Γενικής Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών θα προχωρήσει στην άμεση καταγραφή των ζημιών, ώστε να αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατό και θα σταθεί δίπλα σε όλους τους πληγέντες.


Ας είμαστε όλοι σε επιφυλακή τις επόμενες ημέρες, όσο η χώρα μας δοκιμάζεται από τις ακραίες αυτές θερμοκρασίες», σημείωσε ο υπουργός Υποδομών.


To link της ανάρτησης:


https://twitter.com/karamanlis_k/status/1422856904989106183