Κακοδιοίκηση καταγγέλλει ο εκπρόσωπος εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ


Ο εκπρόσωπος εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία καταγγέλλει τη διοίκηση για ολιγωρία επάναντι σε σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι νεοπροσληφθέντες τεχνίτες και οδηγοί της εταιρείας.
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ.ΣΥ

«Πέρασαν πάνω από 7 μήνες και οι νέοπροσληφθέντες τεχνίτες κι οδηγοί συνάδελφοι, ακόμα θεωρούνται από την διοίκηση παιδιά ενός κατωτέρου θεού.


Με τον πενιχρό μισθό τους, προσπαθούν να επιβιώσουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους, ενώ η εργοδοσία σφυρίζει αδιάφορα, βρίσκοντας ένα σωρό νομικίστικα τερτίπια, αδιαφορώντας για το προσωπικό που παραιτείται και φεύγει ο ένας μετά τον άλλον, κακήν κακώς, εξαιτίας της κακοδιοίκησης σας.


Την στιγμή που οι ανάγκες των καιρών, επιτάσσουν πύκνωση δρομολογίων η διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ, δυσχεραίνει την όλη προσπάθεια με αποκλειστική της ευθύνη.


Κύριοι, η υπομονή μας εξαντλήθηκε και πολύ σύντομα, οι ημέρες εργασιακής ειρήνης, θα αποτελούν για εσάς, όνειρο θερινής νυκτός.


Έχετε ευθύνες για την εργασιακή ανασφάλεια στο σύνολο των εργαζομένων, έχετε ευθύνες για τις εκατοντάδες αποχωρήσεις και τις παραιτήσεις, έχετε ευθύνες που δεν υπάρχουν αρκετά τρένα για να εξυπηρετηθούν και να μη στριμώχνονται οι επιβάτες και πολύ σύντομα θα τις αντιμετωπίσετε, εσείς και όσοι σας καλύπτουν», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Σπύρος Ρεβύθης, εκπρόσωπος εργαζομένων ΣΤΑ.ΣΥ.