Καινοτόμος στην ασφαλή μεταφορά η AK Transfer & Travel


Με διεθνή πιστοποίηση για την υγιεινή κι ασφάλεια, η AK Transfer & Travel προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες στη μεταφορά προσώπων καλύπτοντας κάθε ανάγκη με βασικό γνώμονα την πολυεπίπεδη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η ΑΚ Transfer & Travel είναι μια νεοφυής επιχείρηση και ιδρύθηκε στις 19 Οκτωβρίου τη χρονιά που μας πέρασε.


Οι κύριοι Γιώργος Κορδάκης κι Άγγελος Αποστολάτος, έχοντας ως γνώμονα την ασφάλεια των πελατών τους αλλά και την προσφορά υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, δημιούργησαν το τουριστικό γραφείο με e-service υπηρεσίες, έχοντας ως βασική δραστηριότητα τη μεταφορά επιβατών.
Στις 11 Νοεμβρίου η επιχείρηση έλαβε την πιστοποίηση Safeguard από την BV για τις διαδικασίες τις οποίες τηρεί αλλά και για τα αυστηρά μέτρα που έχει λάβει κατά της Covid-19.


AK Transfer & Travel: η μοναδική εταιρεία στον τομέα της με την πιστοποίηση Safeguard της BV, έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς πιστοποίησης παγκοσμίως

Η ετικέτα της Safeguard by Bureau Veritas απονέμεται σε μια επιχείρηση για την εφαρμογή αυστηρών πολιτικών και συγκεκριμένων διαδικασίων ασφάλειας οι οποίες βοηθούν στον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.Η πιστοποίηση επετεύχθει με τη βοήθεια της T.V.S. Consulting στην προετοιμασία των διαδικασίων, και στην εκπαίδευση του προσωπικού όπως επίσης και της ομάδας τους, e-Dio, στην δημιουργία κι ανάπτυξη του ιστότοπου.


Η εταιρεία είναι πλήρως αδειοδοτημένη από τον Ε.Ο.Τ. κι έχει πάρει ΜΗ.Τ.Ε. (μητρώο τουριστικής επιχείρησης) από τις 7 Δεκεμβρίου 2020.Οι οδηγοί έχοντας πολύχρονη εμπειρία επιλέχθηκαν με αυστηρά κριτήρια και είναι πλήρως εκπαιδευμένοι ώστε να πληρούν τις απαιτήσεις της εταιρείας αλλά και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της πιστοποίησης Safeguard.


Στο πλαίσιο της προστασίας από τη νόσο Covid-19 οι συναλλαγές είναι πλήρως ανέπαφες.


Το επόμενο διάστημα η AK Transfer & Travel θα προχωρήσει στην αγορά λιμουζίνας με σκοπό να ικανοποιήσει και τη ζήτηση σε υπηρεσίες VIP μετακίνησης τόσο για τους ξένους αλλά και για τους Έλληνες πελάτες της.Οραματιστές, με σύγχρονη ματιά κι αντίληψη για το επιχειρείν, οι άνθρωποι της AK Transfer & Travel κοιτούν αισιόδοξα το μέλλον κι εύχονται καλές διαδρομές σε όλους...