Θα κλείσουν οι ανισόπεδοι κόμβοι Λυκόβρυσης και Τατοΐου


φωτοφραφία αρχείου
Θα κλείσουν οι ανισόπεδοι κόμβοι Πύρνας (Λυκόβρυσης) και Τατοΐου, στον αυτοκινητόδρομο της Α.Θ.Ε, τη Δευτέρα, 2 Αυγούστου, και την Τρίτη, 3 Αυγούστου, εκ περιτροπής, από τις 21:00 το βράδυ, και για 9 ώρες, λόγω εργασιών φύτευσης κι άρδευσης.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στους ανισόπεδους Κόμβους Πύρνας (Λυκόβρυσης) και Τατοΐου του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, με στόχο την εκτέλεση εργασιών φύτευσης και άρδευσης.


Απόψε το βράδυ, Δευτέρα, 2 Αυγούστου, από τις 21:00, έως και τις 06:00 αύριο το πρωί, θα κλείσει η κάθετη οδός και η είσοδος του ανισόπεδου κόμβου Πύρνας (Λυκόβρυσης) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου και του κόμβου Τατοΐου.


Αντίστοιχα, την Τρίτη, 3 Αυγούστου, από τις 21:00 το βράδυ έως και τις 06:00 της επομένης, θα κλείσει η είσοδος 2 του ανισόπεδου κόμβου Τατοΐου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Μεταμόρφωση προς Λαμία.


Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών οι οδηγοί που θέλουν να μπουν από Μεταμόρφωση προς Λαμία, μέσω του ανισόπεδου κόμβου Τατοΐου, θα κατευθύνονται από το παράπλευρο οδικό δίκτυο στον ανισόπεδο κόμβο Πύρνας, όπου και θα μπαίνουν στον αυτοκινητόδρομο.


Η Νέα Οδός θα τοποθετήσει προσωρινές σημάνσεις ώστε να ενημερώνονται όλοι οι οδηγοί και παρακαλεί τους χρήστες του δικτύου να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τις σχετικές οδηγίες.