Θα κλείσει ο ΑΘΕ από Οινόφυτα έως Σχηματάρι


φωτογραφία αρχείου
Απόψε, Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου, θα κλείσει ο αυτοκινητόδρομος ΑΘΕ μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Οινοφύτων και του ημικόμβου Σχηματαρίου λόγω εργασιών για την τοποθέτηση μεταλλικής κατασκευής.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Οινοφύτων και του ημικόμβου Σχηματαρίου, με σκοπό την τοποθέτηση μεταλλικής κατασκευής στη γέφυρα σήμανσης.


Απόψε, Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου, και από τις 21:00 το βράδυ έως τις 07:00 αύριο το πρωί θα ισχύσουν τα εξής:


- Διακοπή της κυκλοφορίας από τον ανισόπεδο κόμβο Oινοφύτων έως και τον ημικόμβο Σχηματαρίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία.


Κατά τη διάρκεια της διακοπής οι οδηγοί θα ειδοποιούνται με προσωρινές σημάνσεις προκειμένου να βγουν στον ανισόπεδο κόμβο Oινοφύτων και μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου, να κατευθυνθούν έως τον ημικόμβο Σχηματαρίου.


- Κλείσιμο της εισόδου του ανισόπεδου κόμβου Οινοφύτων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία.


Οι οδηγοί θα ειδοποιούνται εγκαίρως και θα κατευθύνονται μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου στον ημικόμβο Σχηματαρίου από όπου θα μπαίνουν ξανά στον αυτοκινητόδρομο.


- Κλείσιμο της αριστερής λωρίδας, από το 66,5ο έως το 65,4ο χλμ, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από τις άλλες δύο λωρίδες κυκλοφορίας.


Η Νέα Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις σχετικές σημάνσεις και να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή.