Θα κλείσει η Ευρεία Παράκαμψη Πάτρας το βράδυ της Πέμπτης


Θα διακοπεί η κυκλοφορία στην Ευρεία Παράκαμψη Πάτρας την Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, από τις 22:00 το βράδυ έως τις 06:00 το επόμενο πρωί, λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης.

Κλειστή θα είναι το βράδυ της Πέμπτης, 21 Οκτωβρίου, η Ευρεία Παράκαμψη Πατρών στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Πύργο, από τον ανισόπεδο κόμβο 26 Πατρών -Κ1 στο 204,4 χλμ έως τον ανισόπεδο κόμβο 27 Εγλυκάδας.


Η διακοπή της κυκλοφορίας θα ισχύσει από τις 22:00 το βράδυ έως το αργότερο τις 06:00 το πρωί της επομένης, λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης αρμών, συστολοδιαστολής γεφυρών και λοιπών εργασιών συντήρησης.

Η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται μέσω των οδών Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Πατρών, Κανελλοπούλου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Ακτή Δυμαίων, Ελευθερίου Βενιζέλου και θα επανέρχεται στην Ευρεία Παράκαμψη Πατρών μέσω του κόμβου της Εγλυκάδας.

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τη συγκεκριμένη περιοχή.