Θα κλείσει η Εθνική από Μαλακάσα έως Οινόφυτα


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε, στο τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Μαλακάσας και του ανισόπεδου κόμβου Οινοφύτων, με στόχο την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης νέας Πινακίδας Μεταβλητών Μηνυμάτων (VMS).

Τη, Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, και την Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, από τις 19:00 έως τις 07:00 της επομένης, θα διακοπεί η κυκλοφορία από τον ανισόπεδο κόμβο Μαλακάσας έως και τον ανισόπεδο κόμβο Οινοφύτων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία.


Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων σημάνσεων, προκειμένου να βγουν στον ανισόπεδο κόμβο Μαλακάσας και μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου, να κατευθυνθούν έως τον ανισόπεδο κόμβο Οινοφύτων.


Όσο διαρκεί η απαγόρευση κυκλοφορίας οι οδηγοί δεν θα καταβάλλουν διόδια στον πλευρικό σταθμό διοδίων Οινοφύτων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία.


Επίσης θα αναπροσαρμοστούν οι τιμές στα μετωπικά διόδια Αφιδνών και στον πλευρικό σταθμό διοδίων Καπανδριτίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία.


Η πρόσβαση στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α) Μαλακάσας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, δε θα είναι εφικτή καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των ρυθμίσεων.


Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται οι οδηγοί να έχουν φροντίσει να ανεφοδιάσουν τα οχήματά τους με επαρκή ποσότητα καυσίμου, καθώς και να έχουν προμηθευτεί εκ των προτέρων τα απαραίτητα εφόδια για το ταξίδι τους.


Στη διάθεση κάθε οδηγού βρίσκονται στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. από Μεταμόρφωση έως και Σκάρφεια οι παρακάτω Σ.Ε.Α. πέραν του Σ.Ε.Α. Μαλακάσας:


Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.