Θα κλείσει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στη Μαλακάσα


φωτογραφεία αρχείου
Η Νέα Οδός ενημέρωνει τους χρήστες του αυτοκινητοδρόμου ΑΘΕ πως θα κλείσει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο ύψος της Μαλακάσας, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Αθήνα, από σήμερα, Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, έως και τις 12 Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή, λόγω εργασιών συντήρησης.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Α.Θ.Ε, στην περιοχή της Μαλακάσας με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης.


Από σήμερα, Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, στις 2:00 το μεσημέρι, έως και την Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου, και ώρα 3:00 θα κλείσει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στην περιοχή της Μαλακάσας, μεταξύ του 45,9ου και 43,8ου χιλιομέτρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τη μεσαία και τη δεξιά λωρίδα


Όλο το διάστημα κατά το οποίο θα εκτελούνται οι εργασίες συντήρησης, εκτός Κυριακής, και από τις 19:00 κάθε ημέρας έως τις 08:00 της επομένης, θα κλείνει και η μεσαία λωρίδα, στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται μόνο από τη δεξιά λωρίδα.

Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορίας θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.


Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών ενώ έχει τοποθετήσει και σημάνσεις με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων και ζητά από τους οδηγούς να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή.