Η Sky Express ξεκίνησε απευθείας πτήσεις για Heathrow


Από την 1η Αυγούστου, η Sky Express φέρνει το Λονδίνο, μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές ταξιδιωτών απ’ όλο τον κόσμο, ακόμα πιο κοντά στην Αθήνα με απευθείας πτήσεις καθημερινά εκτός Σαββάτου.

Το νέο δρομολόγιο θα εξυπηρετεί ο «πράσινος» στόλος της, με τα Airbus A320neo συνδέοντας το αεροδρόμιο του Heathrow και τον διεθνή αερολιμένα Αθηνών σε προσιτούς και άκρως ανταγωνιστικούς ναύλους και με προσωποποιημένες ψηφιακές υπηρεσίες.


Μετά τη Λάρνακα, τις Βρυξέλλες, το Παρίσι, τη Ρώμη, το Αμβούργο, η ένταξη του Λονδίνου στο δίκτυο της ενισχύει σημαντικά την παρουσία της στις κορυφαίες ευρωπαϊκές πόλεις.


Ταυτόχρονα, καλύπτοντας 48 προορισμούς σε 9 χώρες και με προοπτική επέκτασης του πτητικού της προγράμματος, η SKY express δραστηριοποιείται πλέον με αξιώσεις στο χώρο των αερομεταφορών διεθνώς.


 

«Σήμερα η SKY express εγκαινιάζει τη σύνδεσή της με μια από τις μεγαλύτερες μητροπόλεις του κόσμου. Το Λονδίνο είναι ο νεότερος διεθνής προορισμός και η Αγγλία η όγδοη χώρα με την οποία δημιουργούμε γέφυρες.


Η πορεία μας το τελευταίο διάστημα μας γεμίζει βαθιά ικανοποίηση καθώς στηρίζεται σε γερές βάσεις και προσήλωση στην στρατηγική που μας έχει ανεβάσει στην αγορά, αλλά το κυριότερο στις προτιμήσεις Hτου κοινού», ανέφερε η Άννα Κατσανέβα, Sales Manager της Sky Express.

 

«Είναι για εμάς μεγάλη είδηση ότι η Sky Express θα πραγματοποιεί πτήσεις από το Heathrow. Δείχνει το αυξανόμενο ενδιαφέρον από νεοεισερχόμενες αεροπορικές εταιρείες για το κομβικό αεροδρόμιο του Ηνωμένου Βασιλείου.


Ελπίζουμε ότι μια επέκταση της πράσινης λίστας από την κυβέρνηση της χώρας σε προορισμούς χαμηλού κινδύνου όπως η Ελλάδα, θα διασφαλίσει ότι οι επιβάτες θα μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτές τις νέες υπηρεσίες», σημείωσε ο John Holland-Kaye, CEO του αεροδρομίου του Heathrow, με την άφιξη του αεροσκάφους της Sky Express.

 

Οι ταξιδιώτες από Λονδίνο έχουν τη δυνατότητα μέσω Αθήνας να συνεχίσουν το ταξίδι τους στο μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού (35 προορισμοί) επιλέγοντας ανάμεσα σε ναύλους μεταξύ SKY joy, SKY joy+ και SKY enjoy.


Παράλληλα, το επιβατικό κοινό του δρομολογίου Αθήνα-Λονδίνου απολαμβάνει μια ξεχωριστή εμπειρία ταξιδιού με δωρεάν service, premium επώνυμα προϊόντα, αλλά και την νέα υπηρεσία Drinks & Bites εν πτήσει.