top of page

Η Costa Navarino ανακοίνωσε συνεργασία με τον διάσημο Π. Μουράτογλου


Η Costa Navarino, ανακοίνωσε συνεργασία με τον διάσημο προπονητή τένις, Πάτρικ Μουράτογλου, δημιουργώντας το «Mouratoglou Tennis Center» Costa Navarino, το οποίο θα λειτουργεί από φέτος το καλοκαίρι, σε ένα μοναδικό φυσικό τοπίο με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος.

Ο διάσημος προπονητής τένις, Πάτρικ Μουράτογλου, ο οποίος συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, όπως Στέφανος Τσιτσιπάς, Coco Gauff, Grigor Dimitrov αλλά και με την 23 φορές πρωταθλήτρια Grand Slam Serena Williams, θα είναι πλέον μόνιμος συνεργάτης της Costa Navarino, του διεθνή τουριστικού προορισμού υψηλών προδιαγραφών στη Μεσσηνία.Η Costa Navarino, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Πάτρικ Μουράτογλου για τη δημιουργία του «Mouratoglou Tennis Center» Costa Navarino.


Πρόκειται για την πρώτη ευρωπαϊκή τοποθεσία που θα φιλοξενήσει ένα «Mouratoglou Tennis Center», το οποίο θα λειτουργήσει από φέτος το καλοκαίρι.Το ‘Mouratoglou Tennis Center’ Costa Navarino

- Καλύπτει έκταση 19 στρεμμάτων, με θέα στη θάλασσα

- 12 νέα φωτισμένα γήπεδα, 3 τύπων: φυσικό χωμάτινο Terre Davis, σκληρό Cushion και με φυσικό γρασίδι.

- Δυνατότητα εξυπηρέτησης άνω των 600 επισκεπτών

- 4 επιπλέον χωμάτινα γήπεδα τένις

- Περαιτέρω γήπεδα και εγκαταστάσεις: 3 γήπεδα badminton, 1 γήπεδο squash, 1 γήπεδο padelΜε 16 υπερσύγχρονα γήπεδα τένις, 12 εκ των οποίων δημιουργήθηκαν τον τελευταίο χρόνο, η Costa Navarino ενισχύει τη θέση της ανάμεσα στους καλύτερους αθλητικούς προορισμούς παγκοσμίως.


Θα προσφέρει μία κορυφαία εμπειρία στους λάτρεις του τένις, σε συνδυασμό με την αναγνωρισμένη μεθοδολογία της «Mouratoglou Academy».


Τα γήπεδα καλύπτουν και τους 3 τύπους (φυσικό χωμάτινο, σκληρό, φυσικό γρασίδι) και είναι εφάμιλλα των γηπέδων όπου διεξάγονται τα τουρνουά Grand Slam.


Στις εγκαταστάσεις του «Mouratoglou Tennis Center» Costa Navarino, σε ένα μοναδικό φυσικό τοπίο με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος, οι προπονητές θα εφαρμόσουν τη μοναδική μεθοδολογία Mouratoglou και τα ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα που βρίσκονται πίσω από την παγκόσμια επιτυχία της Mouratoglou Academy.Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της Ακαδημίας, για κάθε παίκτη ή ομάδα, θα δημιουργείται ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους.


Το νέο κέντρο τένις θα προσφέρει ένα μεγάλο εύρος προγραμμάτων που περιλαμβάνει ατομικά και ομαδικά μαθήματα, προγράμματα για ενήλικες και παιδιά - «tennis camp», αθλητικές διοργανώσεις και δημοφιλή προγράμματα που φέρουν την υπογραφή της Mouratoglou Academy.


Η συνεργασία με την Costa Navarino έρχεται να υλοποιήσει τον κοινό στόχο ανάπτυξης ενός κορυφαίου αθλητικού προορισμού για τένις, ο οποίος θα προσφέρει υψηλού επιπέδου εμπειρία τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες παίκτες, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων αθλητών διεθνώς.


Επανασύνδεση με τις ελληνικές ρίζες


Από Έλληνα πατέρα, ο Πάτρικ Μουράτογλου ήθελε να αποκτήσει παρουσία στη χώρα καταγωγής του.


«Νιώθω βαθιά πατριώτης. Είμαι μισός Γάλλος και μισός Έλληνας και στην παιδική μου ηλικία περνούσα πολλούς μήνες στην Ελλάδα κάθε χρόνο. Νιώθω άμεσα συνδεδεμένος με τη χώρα» σημείωσε σε δηλώσεις του ο διάσημος Πάτρικ Μουράτογλου.


«Η Costa Navarino είναι ένας εξαιρετικός τουριστικός προορισμός, αλλά κι ένας τόπος για να ζεις.


Προσελκύει ανθρώπους από όλο τον κόσμο, χάρη στις υποδομές, την τοποθεσία, αλλά και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει.


Είμαι ενθουσιασμένος που μου δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσω μία εμπειρία τένις υψηλού επιπέδου σε αυτόν τον απίστευτο τόπο» υπογράμμισε δίνοντας έμφαση στη μεγάλη σημασία αυτής της συνεργασίας.

Costa Navarino: ο ιδανικός προορισμός για τη διεθνή κοινότητα τένις


Η Costa Navarino αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές επενδύσεις στη Μεσόγειο κι αναπτύσσεται με σεβασμό στο περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία.


«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις και συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους στον κόσμο του τένις, φέρνοντας την κορυφαία Mouratoglou Academy στην Ελλάδα.


Η Costa Navarino είναι γνωστή για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και αυθεντικών εμπειριών που προσελκύουν ανθρώπους από όλο τον κόσμο, κάθε εποχή του χρόνου.


Πιστεύουμε ότι η συνεργασία αυτή που συνδυάζει υπερσύγχρονα γήπεδα τένις με υψηλού επιπέδου υποδομές αναψυχής, δημιουργεί μια μοναδική πρόταση για τη διεθνή κοινότητα τένις» ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΕΜΕΣ Α.Ε., Στέφανος Θεοδωρίδης.Στέφανος Τσιτσιπάς: «ανυπομονώ να επισκεφθώ τις νέες εγκαταστάσεις»


«Ως Έλληνας, χάρηκα ιδιαίτερα που έμαθα από τον Πάτρικ για τη δημιουργία του Κέντρου.


Και οι δύο διατηρούμε μια βαθιά σύνδεση με την Ελλάδα, και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτό το νέο εγχείρημα θα έχει την ίδια επιτυχία με την Ακαδημία στη Γαλλία, στην οποία προπονούμαι από τότε που ήμουν 16 ετών.


Ελπίζω αυτή η κίνηση να ενθαρρύνει την περαιτέρω ανάπτυξη του τένις στην Ελλάδα και ανυπομονώ να επισκεφθώ το νέο κέντρο» δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, για τον μέντορά του, Πάτρικ Μουράτογλου.

bottom of page