Η Cosmote στηρίζει τους πυρόπληκτους


Η Cosmote διευκολύνει την επικοινωνία των συνδρομητών της στις περιοχές της Αττικής, της Εύβοιας, της Μεσσηνίας, της Αχαΐας, της Λακωνίας και της Κω, οι οποίες επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Η Cosmote στηρίζει τους συνδρομητές της στην Αττική, την Εύβοια, τη Μεσσηνία, την Αχαΐα, τη Λακωνία και την Κω που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές.


Λόγω των αυξημένων αναγκών προχωρά στις ακόλουθες ενέργειες:


- Προσφέρει δωρεάν 1.500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και δωρεάν 15GB για χρήση Internet από το κινητό, σε όλους τους συνδρομητές κινητής, συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής, οικιακούς και εταιρικούς χρήστες, για 15 μέρες (με ισχύ από 04/08 έως και τις 19/08/21).


Όλοι οι δικαιούχοι συνδρομητές θα ενημερωθούν για την ενεργοποίηση των δωρεάν πακέτων, μέσω SMS.


- Για τη διευκόλυνση των συνδρομητών της, αναστέλλει μέχρι και τις 06/09/2021 κάθε διαδικασία για οριστική ή προσωρινή φραγή για όλες τις συνδέσεις Cosmote σταθερής, κινητής και συνδρομητικής τηλεόρασης στις εν λόγω περιοχές. Εξαιρούνται οι περιοχές Αγράμπελα Καλαβρύτων και η Κως.


Ειδικότερα στηρίζει τους συνδρομητές της στις περιοχές:


Αττική: Βαρυμπόμπη, Κρυονέρι, Αδάμες, Θρακομακεδόνες, Ολυμπιακό χωριό, Αχαρνές, Μορτερό

Μεσσηνία: Βασιλίτσι, Λειβαδάκια, Άγιος Γεώργιος, Χρυσοκελαριά, Κορώνη

Λακωνία – Μάνη: Καστανιά, Αγ.Νικόλαος, Κόκκινα Λουριά

Αχαΐα: Αγράμπελα Καλαβρύτων

Εύβοια: Μαντούδι, Χρόνια, Σηπιάδα, Ρετσινόλακος, Καλαμούδι, Παλιοχώρι, Δαμιά, Μυρτιά, Κουρκουλοί, Σκεπαστή, Κούλουρος, Μαρούλι, Ροβιές, Παλαιοχώρι

Κως: Τσουκαλαριά, Πλατάνι, Άγιος Βασίλειος, Μαρμαρωτό


Από τη Δευτέρα, 2 Αυγούστου, έως και τις 17 Αυγούστου προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της κινητής στη Ρόδο (Ψίνθος, Μαριτσά, Καλυθιές) και στον Δήμο Αιγιαλείας Αχαΐας (Λόγγος, Ζήρια, Καμάρες, Λαμπίρι) δωρεάν 1.500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και δωρεάν 15GB για χρήση Internet από το κινητό.


Τεχνικοί του ομίλου ΟΤΕ κινητοποιήθηκαν άμεσα προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα κατά τόπους προβλήματα στη λειτουργία των δικτύων σταθερής και κινητής.


Παράλληλα, οι μηχανικοί και τα συνεργεία του Ομίλου βρίσκονται σε ετοιμότητα για την όσο το δυνατόν συντομότερη αποκατάσταση των προβλημάτων που δημιούργησαν οι πυρκαγιές στα σταθερά δίκτυα στις πληγείσες περιοχές.