Η Cosmote «κάνει ράλλυ» και το 2022...


Σε επέκταση της συνεργασίας της με το FIA World Rally Championship και για την επόμενη χρονιά, προχώρησε η Cosmote TV. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα απολαύσουν, πάνω από 150 ώρες live προγράμματος ανά αγωνιστική περίοδο.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, αποκλειστικά στα κανάλια Cosmote Sport, πάνω από 150 ώρες live προγράμματος ανά αγωνιστική περίοδο, καθώς και περισσότερες από 10 ειδικές διαδρομές ανά αγώνα.

Πρώτος ο αγώνας του Μόντε Κάρλο.

Οδηγοί θα είναι ο πρωταθλητής του 2019 Οτ Τάνακ, ο Βέλγος Τιερί Νεβίλ, ο νεότερος σε ηλικία νικητής αγώνα στην ιστορία του WRC, Κάλε Ροβάνπερα και ο γιος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή του 2003 Πέτερ Σόλμπεργκ, Όλιβερ Σόλμπεργκ.


«Ράλλυ Ακρόπολις»

Το Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει από φέτος στο WRC ενώ θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου.


Τα κανάλια Cosmote Sport θα προσφέρουν στους συνδρομητές κάλυψη ταχύτητας Cosmote 5G Athens Stage, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην ιστορία του Ράλλυ, ενώ θα μεταδώσουν ζωντανά όλα όσα θα συμβούν στις ειδικές διαδρομές του αγωνιστικού τριημέρου.


Η νέα συμφωνία της Cosmote TV με το WRC περιλαμβάνει τη μετάδοση του Ράλλυ Ακρόπολις και για το 2022.

«Grand Prix»

Η εκπομπή «Grand Prix» θα κάθε Κυριακή στο COSMOTE SPORT 5HD.


Μέσα από την εκπομπή θα προβάλλονται όλες τις εξελίξεις που αφορούν στη Formula 1, Formula 2, Formula 3, W Series, MotoGP, Moto2, Moto3, WRC, WRX, Red Bull Rookies Cup, Hawkers European Talent Cup, καθώς και τις διοργανώσεις Extreme E και Μoto-E, που φιλοξενούνται στο αθλητικό πρόγραμμα μεταδόσεων της COSMOTE TV.