Η Aegean «διπλασιάζει» την αξία του Freedom Pass


Η Aegean φέρνει πιο κοντά στο ταξίδι τους νέους που έχουν εμβολιαστεί κι αποκτήσει το Freedom Pass έως τις 31 Αυγούστου το φετινό καλοκαίρι.

Τώρα που στην καθημερινότητα όλων, επιστρέφουν σταδιακά κάποιες από τις δραστηριότητες που είχαν λείψει, η Aegean διευκολύνει τους νέους να ταξιδέψουν ξανά, «διπλασιάζοντας» την αξία του Freedom Pass, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην εθνική προσπάθεια για επιστροφή στην κανονικότητα μέσω του εμβολιαστικού προγράμματος.

Για τους νέους, ηλικίας από 18 έως 25 ετών, που θα έχουν εμβολιασθεί και αποκτήσει Freedom Pass έως τις 31 Αυγούστου, η Aegean για κάθε ένα ευρώ που χρησιμοποιείται για την αγορά εισιτηρίου προσθέτει ένα ευρώ ακόμη, διπλασιάζοντας την αξία του.


Ισχύει για ταξίδια από 01 Σεπτεμβρίου 2021 έως και 30 Ιουνίου 2022

Με αυτό τον τρόπο, η εταιρεία ενισχύει τις δυνατότητες αξιοποίησης του Freedom Pass, στηρίζοντας τους νέους για να σχεδιάσουν με ευκολία και να απολαύσουν το επόμενο ταξίδι τους.

Οι κρατήσεις θα πραγματοποιούνται μέσω του site ή και μέσω των ταξιδιωτικών γραφείων, ενώ οι λεπτομέρειες για το μηχανισμό υλοποίησης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.aegeanair.com, μόλις ενεργοποιηθεί η εφαρμογή του Freedom Pass από την πολιτεία.