Η Σκιάθος νέος προορισμός της Transavia και 50% αύξηση των αεροπορικών θέσεών της για τη νέα σεζόν


photo credits Ζωή Ψαρουδάκη
Συμφωνία με την Transavia για 50% αύξηση των διαθέσιμων αεροπορικών θέσεων σε σχέση με το 2019 για την επόμενη τουριστική σεζόν προσθέτοντας και τη Σκιάθο στους προορισμούς της εταιρείας.

Στο πλαίσιο των επαφών του υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, στη διεθνή τουριστική έκθεση «Top Resa» στο Παρίσι, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με τη διευθύνουσα σύμβουλο της αεροπορικής εταιρείας Transavia, Nathalie Stubler και τον γενικό διευθυντή, Nicolas Henin.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συμφωνήθηκε η αύξηση κατά 50%, σε σύγκριση με το 2019, των διαθέσιμων αεροπορικών θέσεων για τους ελληνικούς προορισμούς.


Συζητήθηκε επίσης η δυνατότητα επέκτασης των δρομολογίων της εταιρείας καθόλη τη διάρκεια του έτους.


 

«Η CEO της εταιρείας μάς ενημέρωσε ότι την επόμενη σεζόν προσδοκά σε αύξηση 50% των αφίξεων σε σχέση με το 2019, καθώς και την προσθήκη της Σκιάθου ως νέου προορισμού της εταιρείας.


Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα για το 2022. Όμως, παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου και στη δυνατότητα να υποστηρίξουμε χειμερινούς προορισμούς, καθώς και τον θεματικό τουρισμό.


Με μία σταθερή πολιτική βελτίωσης της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος, με διεύρυνση των τουριστικών προορισμών, προσδοκούμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο ευνοϊκό προσδίδοντας μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία στη χώρα μας», σημείωσε ο υπουργός Τουρισμού μετά το πέρας της συνάντησης.


 

Ο κος Κικίλιας ευχαρίστησε τα ανώτατα στελέχη της εταιρείας για τη σταθερή και αυξανόμενη εμπιστοσύνη της Transavia στους ελληνικούς προορισμούς, στους οποίους προστίθεται πλέον και η Σκιάθος.