Η Πάρος αποκτά 5G


Οι μόνιμοι κάτοικοι της Πάρου, και οι επισκέπτες του νησιού, θα μπορούν πλέον να πλοηγούνται στο διαδίκτυο με ταχύτητα 5G, καθώς η Wind δημιούργησε hotspots σε διάφορα σημεία τόσο στη Χώρα όσο και αλλού.

Αυτό καθιστά αυτομάτως το νησί ιδανικό προορισμό για εργασία, διασκέδαση και διακοπές χάρη στην άνεση τηλεπικοινωνιακών δικτύων νέας γενιάς. Αποτελεί εξίσου αναβάθμιση για τις επιχειρήσεις που επωφελούνται με ταχύτητες που φτάνουν μέχρι το -1 Gbps.«Παραδοσιακά η Πάρος αποτελεί έναν δημοφιλή προορισμό τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους ξένους

επισκέπτες που επιθυμούν να είναι συνεχώς συνδεδεμένοι σε γρήγορα και αξιόπιστα δίκτυα. Από φέτος η Πάρος γίνεται και ένας προορισμός με ψηφιακές υποδομές υπερυψηλών ταχυτήτων μέσω του WIND 5G και των δωρεάν wifi hot spots. Η συνδεσιμότητα και ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι βασική μας προτεραιότητα μιας και δίνουν στο νησί μας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Ιδίως φέτος, που αγωνιζόμαστε για την επανάκαμψη του τουρισμού, τα δίκτυα νέας γενιάς θα είναι πολύτιμος σύμμαχός μας.», δήλωσε ο Δήμαρχος Πάρου κος Μάρκος Κωβαίος.


Σύμφωνα με τον Μιχάλη Αναγνωστάκο, Γενικό Διευθυντή Καταναλωτικού marketing WIND Ελλάς το 5G ενισχύει την μετάβαση σε μια νέα ψηφιακή εποχή η οποία όλο και θα εξελίσσεται.