Η νέα υπηρεσία SKY Drinks & Bites από τη Sky Express


H νέα εποχή στο αεροπορικό ταξίδι ξεκίνησε με την υπηρεσία «SKY Drinks & Bites» της Sky Express, η οποία ανατρέπει την εμπειρία εν πτήσει.

Η «SKY Drinks & Bites» είναι η νέα υπηρεσία της Sky Express, η οποία συνεχίζει να αλλάζει το τοπίο των αερομεταφορών.


Με την πεποίθηση πως κάθε ταξίδι πρέπει να προσαρμόζεται στα μέτρα και τις ανάγκες των επιβατών, η Sky Express δημιούργησε την «SKY Drinks & Bites», μια ανατρεπτική υπηρεσία με στόχο να αναβαθμίσει τη γευστική εμπειρία στον αέρα.


Με την υπηρεσία «Drinks & Bites το ταξίδι σε «Economy Class» αναβαθμίζεται, δίνοντας τη δυνατότητα με μία επιπλέον χρέωση να απολαύσει ο επιβάτης μια εξαιρετική ποικιλία εδεσμάτων και ποτών με εκλεκτά επώνυμα προϊόντα σε αποκλειστική διάθεση για πρώτη φορά, σε όλες τις πτήσεις εξωτερικού.


Η «SKY Drinks & Bites» διατίθεται με χρέωση, αποκλειστικά στο δίκτυο εξωτερικού και το νέο στόλο Airbus A320neo.


Sky Express: Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας, ζήστε ένα γευστικό ταξίδι


O κατάλογος περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία σε κάθε κατηγορία για όλα τα γούστα και τις γευστικές ιδιαιτερότητες με αλμυρά σνακ, ελαφρύ φαγητό, αναψυκτικά, αλκοολούχα ποτά, spirits, θεματικά combos, ενώ για πρώτη φορά όλα τα προϊόντα στο μενού φέρουν την υπογραφή επώνυμων εταιρειών όπως 3E, Nestlé®, NESCAFÉ®, Αθηναϊκή Ζυθοποιϊα, , Moët & Chandon, Terra Creta.


Προϊόντα υψηλής ποιότητας και γεύσης, κατάλληλα για όλες τις διατροφικές προτιμήσεις και συνήθειες, που συνδυάζουν την αίσθηση ευχάριστης απλότητας με την προσιτή πολυτέλεια.