Η Μόδα πάει Μήλο


Οι 27 εκδόσεις της Vogue στις αντίστοιχες χώρες προβάλλουν σε τεύχος του καλοκαιριού τις ομορφιές της Μήλου μέσω φωτογράφισης μόδας που πραγματοποιήθηκε στο νησί με τη στήριξη του Δήμου και της Τουριστικής Επιτροπής.

Η ελληνική έκδοση που κυκλοφόρησε με την Καθημερινή της Κυριακής περιγράφει σε ξεχωριστό αφιέρωμα τις ομορφιές της Μήλου με τίτλο «Το ανερχόμενο αστέρι του Αιγαίου».


Το ρεπορτάζ της Νατάσσας Μπλάτσιου που βρέθηκε στο νησί με πολυμελές φωτογραφικό συνεργείο που απαθανάτισε τις ομορφιές του τόπου χαρακτηρίζει την Μήλο «γη ελεύθερη που μυρίζει πικροδάφνη και βρεγμένο στάχυ" και "Είναι ένας τόπος δημοκρατικός και συμπεριληπτικός όπου χωράνε όλοι ; από τον αυστριακό ορειβάτη Τιμ που έκανε το γύρο του νησιού με τα πόδια και ένα σακίδιο στην πλάτη μέχρι τον Τζάστιν Μπίμπερ που ταξίδεψε στον πλανήτη τις δικές του εντυπώσεις για το νησί μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram».


Το ρεπορτάζ-αφιέρωμα αποτελείται από υλικό για την γαστρονομία του τόπου, για την μεταλλευτική παράδοση του νησιού και συμπληρώνεται από τα πολλαπλά ενδιαφέροντα των τουριστικών προϊόντων της Μήλου.


Σύμφωνα με τον δήμο της Μήλου το νησί προσέλκυσε ακόμα και την αγορά της μόδας με αφορμή το αφιέρωμα της Vogue που κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο, κάτι που συμβάλλει στη νίκη του στοιχήματος μιας επιτυχούς τουριστικής χρονιάς.