Η Μήλος στο «στόχαστρο» διεθνών ΜΜΕ


πηγη: mtcgroup.gr
Η Μήλος αναδεικνύεται για ακόμη μια φορά μέσα από τα διεθνή ΜΜΕ ως ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός. Τις τελευταίες εβδομάδες συγκεντρώνει δημοσιεύματα από δημοφιλή τουριστικά sites, από bloggers αλλά και πλείστα αφιερώματα σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Το πλέον αξιόπιστο περιοδικό Conde Nast Traveller φιλοξενεί στην ηλεκτρονική του έκδοση, τη Μήλο σαν ένα από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας .


Το καλύτερα φυλαγμένο μυστικό στα ελληνικά νησιά περιμένει τους επισκέπτες στη Μήλο

Αφιέρωμα στη Μήλο κάνει και το Αυστραλιανό τηλεοπτικό κανάλι tvblackbox αναφέροντας πως οι λευκοί ηφαιστειακοί βράχοι καμπυλώνουν σαν μάρμαρο σε έντονες γαλάζιες θάλασσες.


Περισσότερες από 70 παραλίες στο νησί, με πανέμορφους κόλπους και στην όμορφη πρωτεύουσα, στην Πλάκα, συναντά κανείς σε όλους τους λευκούς τοίχους των σπιτιών, ολάνθιστες μπουκαμβίλιες.


Η blogger DYMPHE με πάνω από 80.000 ακόλουθους στο Instagram γράφει για την Πλάκα, την πρωτεύουσα του νησιού, το πιο όμορφο χωριό της Μήλου.


Στα γραφικά λευκά ελληνικά σπίτια, η βόλτα αποτελεί μια υπέροχη και πολύ χαλαρωτική δραστηριότητα.

Ο γνωστός στους Έλληνες blogger Dave που εστιάζει στην Ελλάδα και το Bike Touring αναφέρεται στη Μήλο σαν «ένα μικρό νησί με μερικές από τις καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα και ένα από τα μέρη που έχει ευλογηθεί από τη μητέρα φύση με ένα φανταστικά μοναδικό τοπίο.»


Μια αναδημοσίευση του Conde Nast Traveller για τη Μήλο στον official facebook λογαριασμό του περιοδικού ενθουσίασε τους φανατικούς αναγνώστες του.