Τα ΕΛΤΑ στο πλευρό των πυρόπληκτωνΟλοκληρώθηκε η δράση με τις αποστολές δωρεάν δεμάτων από Ελλάδα και Κύπρο προς τις πυρόπληκτες περιοχές τις Ελλάδας από τα ΕΛΤΑ courier.

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η δράση της ΕΛΤΑ Courier για δωρεάν αποστολές αγαθών και υλικών πρώτης ανάγκης από Ελλάδα και Κύπρο προς τις πυρόπληκτες περιοχές της Ελλάδας.


Στάθηκε αρωγός της ευρύτερης προσπάθειας για την ανακούφιση των πληγέντων, ανέλαβε την πρωτοβουλία να μεταφέρει δωρεάν όλες τις αποστολές ειδών και αγαθών πρώτης ανάγκης που θα συγκεντρώνονταν σε όλα τα καταστήματα του δικτύου ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ Courier προς τους πυρόπληκτους.


Με πρωτοβουλία των εργαζομένων της συμμετείχε σε διάφορες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, την προετοιμασία αλλά και τη διανομή τροφίμων και γευμάτων προς τους πυρόπληκτους της Εύβοιας.


Η εταιρεία διεκπεραίωσε από τις 5 έως τις 18 Αυγούστου πάνω από 1.700 αποστολές και με περισσότερα από 6.900 δέματα προς τις πληγείσες περιοχές σε όλη την Ελλάδα ξεπερνώντας κάθε προηγούμενη δράση.