Η διεθνής έκθεση αυτοκινήτου & ηλεκτροκίνησης στο Μόναχο


Για την κορυφαία πλατφόρμα του μέλλοντος της αυτοκίνησης, το διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου, το οποίο θα διεξαχθεί στο Μόναχο, από τις 7/9 έως τις 12/9, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή και B2B συναντήσεις με επιχειρήσεις από τη Γερμανία και από άλλες χώρες.

Το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου κι Ηλεκτροκίνησης (IAA) φέτος θα διεξαχθεί, από τις 07 έως τις 12 Σεπτεμβρίου, στο Μόναχο μετά από 70 χρόνια διεξαγωγής του στη Φρανκφούρτη. Επίσημοι διοργανωτές της πλατφόρμας είναι ο Σύνδεσμος Αυτοκινητοβιομηχανίας της Γερμανίας (VDA) και ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου.


Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.


Η IAA εξελίσσεται συνεχώς από ένα motor show σε μια mobility πλατφόρμα


Εκτός από την επίδειξη εντυπωσιακών αυτοκινήτων, e-bikes και e-scooters και των ΜΜΜ, αναμένεται να αναπτύξει το μοντέλο μιας «smart city» με έξυπνη κυκλοφορία και καινοτόμους τρόπους σύνδεσης μεταφοράς, μέσω της βιωσιμότητας και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των ανθρώπων.


IAA: ολιστική εικόνα της αυτοκίνησης

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο διοργανώνει Επιχειρηματική αποστολή και B2B συναντήσεις με επιχειρήσεις από Γερμανία και από άλλες χώρες στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας και επιχειρηματικής δικτύωσης.


Με αυτόν τον τρόπο συμβάλλει στην ενίσχυση των επαφών και της τεχνογνωσίας σε τομείς με προοπτική ανάπτυξης της ελληνικής και κυπριακής οικονομίας, έχοντας ως στόχο να εντείνουν οι επιχειρήσεις τη δραστηριότητά τους.


Μέσα στην επόμενη δεκαετία, ο τρόπος που θα φτάνουμε από το σημείο Α στο σημείο Β, θα αλλάξει. Οι μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες του κλάδου αλλά και οι start up επιχειρήσεις, έχουν την ευκαιρία, μέσω της IAA, να παρουσιάσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου.


Το σαλόνι προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία της επόμενης γενιάς των οχημάτων, των e-bikes και escooters, των ΜΜΜ και των φουτουριστικών προτύπων της βιομηχανίας, μέσα από διαδραστικά εκθέματα αλλά και δίνοντάς τους την ευκαιρία για δοκιμαστικές περιηγήσεις και ειδικά events.


Όλες οι περιοχές του Μονάχου θα συνδέονται με το μοντέρνο Εκθεσιακό Κέντρο μέσω διαδρομών, που θα περιλαμβάνουν λωρίδες προτεραιότητας για φιλικά προς το περιβάλλον οχήματα, επιτρέποντας έτσι στους διοργανωτές να φύγουν από τις αίθουσες της έκθεσης και να βγουν στο δρόμο.


Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση για την έκθεση, την επιχειρηματική αποστολή και τις B2B συναντήσεις μπορεί να απευθυνθεί στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.