Ενιαίο εισιτήριο στο δίκτυο της Sky Express και της American Airlines


Η συνεργασία interline της Sky Express με την American Airlines, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ενίσχυση της εισροής ταξιδιωτών από την Αμερική, καθώς προβλέπει τη δυνατότητα κράτησης ενιαίου εισιτηρίου στο δίκτυο και των δύο αερομεταφορέων.

Διευκολύνεται έτσι σημαντικά η διαδικασία οργάνωσης του ταξιδιού από τις δημοφιλείς ΗΠΑ προς τις ευρωπαϊκές χώρες όπου επιχειρεί η Sky Express και στη συνέχεια σε οποιονδήποτε από τους 35 ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η εταιρεία.


Η στρατηγική συμμαχία με την American Airlines, μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς αεροπορικές εταιρείες, έρχεται να προστεθεί στις interline συμφωνίες που διατηρεί με την Air Serbia, την Qatar Airways, την Air France, την KLM, την Middle East Airlines και την Cyprus Airways.

 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία με την American Airlines. Είναι αποτέλεσμα συστηματικής προσπάθειας την οποία αναγνωρίζουν καθιερωμένες εταιρείες διεθνώς και τιμούν με τη συνεργασία τους.


Αποτελεί παράλληλα σημαντικό στοιχείο της στρατηγικής μας για την αναβάθμιση των υπηρεσιών μας με στόχο να προσφέρουμε στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές, αλλά και να ενισχύσουμε τις δυνατότητες της χώρας μας ως ελκυστικού προορισμού όλο το χρόνο», τόνισε o Γιάννης Λιδάκης, Commercial Director Sky Express.

 

H American Airlines μαζί με την περιφερειακή της American Eagle, εκτελεί κατά μέσο όρο σχεδόν 6.700 πτήσεις ημερησίως προς 350 προορισμούς σε 50 χώρες.


Με έτος ίδρυσης το 1930, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, με 900.000 θέσεις εργασίας παγκοσμίως και στηρίζοντας 1.400 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.