Εκπτώσεις έως 150 € το άτομο από τη Celebrity Cruises


Η Celebrity Cruises ανακοίνωσε νέα προσφορά με εκπτώσεις έως και 150 ευρώ ανά επιβάτη για να βοηθήσει τους ταξιδιωτικούς συμβούλους να εμπνεύσουν τους πελάτες να κλείσουν τις διακοπές που ονειρεύονται τα τελευταία δύο χρόνια.

Σε επιλεγμένα δρομολόγια στην Ευρώπη και την Καραϊβική που αναχωρούν μεταξύ Ιανουαρίου 2022 και Απριλίου 2023 προσφέρονται αποκλειστικές εκπτώσεις μέχρι και 150 ευρώ ανά άτομο, ενθαρρύνοντας τους επισκέπτες να κάνουν κράτηση για πολυτελείς διακοπές τους στη θάλασσα.


Είτε κάποιος επιθυμεί να δειπνήσει στο Rooftop Grill, παρακολουθώντας τον ήλιο που δύει καθώς σαλπάρει από τη Σαντορίνη, είτε θέλει να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό του στο σπα, είτε αναζητά την περιπετειώδη πλευρά του κάνοντας καγιάκ ή ορειβασία στην Santa Lucia ή να ανακαλύψει την τοπική κουλτούρα και κουζίνα, δοκιμάζοντας τυρί στα χωριά της Κροατίας, η Celebrity Cruises μπορεί να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία. Τρία κρουαζιερόπλοία κατηγορίας Edge θα έχουν την έδρα τους στην Ευρώπη το 2022, το βραβευμένο Celebrity Edge και το Celebrity Apex, που περιλαμβάνονται στα Greatest Places και Greatest Places Athens του TIME Magazine αντίστοιχα, και το νέο αδελφό πλοίο Celebrity Beyond, που θα ξεκινήσει κρουαζιέρες τον Απρίλιο του 2022.


Tα πλοία Edge Series θα προσφέρουν πολυτελείς διακοπές στη θάλασσα, από το Βορρά στη Σκανδιναβία και τη Ρωσία, μέχρι τα Κανάρια, την Ελλάδα και την Τουρκία.


Τον στόλο συμπληρώνουν το πρόσφατα ριζικά ανακαινισμένο Celebrity Silhouette, στο πλαίσιο ανακαίνισης του στόλου ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ, το Celebrity Infinity και το Celebrity Reflection, οι επιλογές για πολυτελείς διακοπές στη θάλασσα είναι ατελείωτες. Tο Wi-Fi, τα ποτά και οι χρεώσεις υπηρεσιών είναι τώρα «Always Included» SM σε κάθε αγορά.

 

«Ακούγοντας τους έμπιστους ταξιδιωτικούς συμβούλους -συνεργάτες μας, η νέα μας καμπάνια έχει σχεδιαστεί με σκοπό να κάνει ευκολότερο να πουλήσουν τα κρουαζιερόπλοια της Celebrity Cruises, δίνοντας σε ακόμα περισσότερους επισκέπτες την ευκαιρία να ζήσουν πολυτελείς διακοπές στη θάλασσα.

Οι επισκέπτες είναι «κακομαθημένοι» με την απίστευτη πολυτέλεια των πλοίων Edge-Series Celebrity Cruises, παράλληλα με τη συνεχιζόμενη Aνακαίνιση του στόλου μας – από το ιδιωτικό The Retreat μέχρι τις μοναδικές και εξατομικευμένες εμπειρίες τόσο στην ξηρά όσο και στο πλοίο.


Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους καλεσμένους μας στη Celebrity Cruises, και τώρα που όλες οι παροχές είναι Always Included , οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν γνωρίζοντας ότι για κάθε μικρή λεπτομέρεια έχει ληφθεί μέριμνα», δήλωσε ο John Wilson, Διευθυντής Πωλήσεων EMEA.

 

Το πρόγραμμα «Cruise with Confidence» της εταιρείας παρέχει ευέλικτες ακυρώσεις και εγγυήσεις βέλτιστων τιμών.