Εθελοντική αιμοδοσία από τη WindΗμέρες εθελοντικής αιμοδοσίας διοργανώνει για 19η χρονιά η WIND στηρίζοντας έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Μέσα από την Τράπεζα Αίματος που έχει δημιουργήσει η εταιρεία συμβάλλει στην αντιμετώπιση της μείωσης των αποθεμάτων αίματος της χώρας.

Στόχος αυτή τη φορά η ποσότητα που θα συλλεχθεί, να προσφερθούν πάνω από 30 φιάλες αίματος στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, οι εργαζόμενοι εθελοντές αιμοδότες ανταποκρίνονται στην πρόσκληση και ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.


Πρόκειται για μία διαχρονική πρωτοβουλία που έχει ως στόχο να στηρίξει τους συνάνθρωπους μας.


Η τράπεζα αίματος εργαζομένων της Wind δημιουργήθηκε το 2002 απαριθμώντας μέχρι σήμερα 38 εθελοντικές αιμοδοσίες και 1.394 αιμοδότες εργαζόμενους.Wind: δύο φορές τον χρόνο η εθελοντική αιμοδοσία


Τα τελευταία δύο έτη κάλυψε τις ανάγκες σε αίμα 64 συνανθρώπων μας με 90 μονάδες αίματος.


«Συμμετοχή στις ημέρες εθελοντικής αιμοδοσίας της Wind σημαίνει προσφέρω απλόχερα.


Είναι πραγματικά συγκινητική η συμβολή των συναδέλφων καθ’ όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας.


Τα χαμόγελά τους, ακόμα και πίσω από τις μάσκες τους, είναι η απόδειξη ότι ο εθελοντισμός είναι ένα στοιχείο βαθιά ριζωμένο στο DNA της WIND.», δήλωσε ο ανώτερος διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού της Wind, Γεράσιμος Καρμίρης.


Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο της να ενθαρρύνει και να στηρίξει την αιμοδοσία προωθώντας την ιδέα της κοινωνικής αλληλεγγύης, της προσφοράς και του εθελοντισμού.