Δρομολόγια σε 500 προορισμούς από τη Ryanair για το καλοκαίρι του '22


πηγή: https://twitter.com/Ryanair/
Η Ryanair, ανακοίνωσε πως για το καλοκαίρι του 2022 προγραμματίζει 500 δρομολόγια με περισσότερες από 10.000 πτήσεις στους πλέον δημοφιλείς λογαριασμούς.

Η Ryanair ανυπομονεί να προσφέρει στους πελάτες της ένα εκτεταμένο πρόγραμμα «Summer 2022» το οποίο θα περιλαμβάνει διακοπές στην παραλία, city breaks, περιπετειώδη τοπία και όλες τις πολιτιστικές εμπειρίες που περιμένουν με ανυπομονησία οι λάτρεις των ταξιδιών και της περιπέτειας.


Δημοφιλείς καλοκαιρινοί προορισμοί, όπως η Βαρκελώνη, η Ίμπιζα, η Λανζαρότε, η Λισαβόνα, η Μάλτα, η Ελλάδα και η Νάπολη βρίσκονται στη λίστα για το καλοκαίρι του 2022.


Η Ryanair ξεκίνησε να διαθέτει τα εισιτήριά της από 29,99 € για ταξίδια έως τα τέλη Οκτωβρίου 2022, και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κράτηση έως την Πέμπτη, 29 Απριλίου.


«Με περισσότερες από 10.000 πτήσεις κάθε εβδομάδα και περισσότερους προορισμούς που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες, οι πελάτες μπορούν τώρα να κάνουν ταξιδιωτικά σχέδια για το καλοκαίρι του 2022 με μεγαλύτερη ευκολία.


Έχουμε ξεκινήσει διαδρομές προς σταθερά αγαπημένους προορισμούς, όπως η Μάλαγα, η Μάλτα, το Παλέρμο, η Βενετία, η Τενερίφη η Ελλάδα, με πολλά ακόμη τα οποία θα προστεθούν σύντομα», υπογράμμισε ο διευθυντής του Εμπορικού Τμήματος της Ryanair, Jason McGuinness.