Διαγωνισμός... στον δρόμο από την Cosmote


Μεγάλος online διαγωνισμόs για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις με έπαθλο την απόλυτη εμπειρία ταχύτητας. 3 τυχεροί συνδρομητές θα γίνουν συνοδηγοί του κορυφαίου Έλληνα οδηγού, Λάμπρου Αθανασούλα ενώ 30 τυχεροί θα ζήσουν την εμπειρία του «Cosmote 5G Athens Stage» από την VIP Area.

Η Cosmote δίνει την δυνατότητα στους συνδρομητές κινητής μέσα από διαγωνισμό να γίνουν συνοδηγοί του κορυφαίου Έλληνα οδηγού, Λάμπρου Αθανασούλα, ενώ 30 λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα κερδίσουν πρόσκληση για να δουν από την VIP Area την ειδική διαδρομή «Cosmote 5G Athens Stage», στο κέντρο της Αθήνας.


Έως και τις 29 Αυγούστου 2021, οι συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής καλούνται να μπουν στην ιστοσελίδα www.cosmote.gr/acropolisrally, να απαντήσουν σε ένα quiz 5 ερωτήσεων για το Ράλλυ Ακρόπολις, και να μπουν στην κλήρωση.


Οι 3 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν συνοδηγοί του έμπειρου οδηγού, Λάμπρου Αθανασούλα, στην παγκόσμια πρώτη εμφάνιση στο χώμα του Hyundai i20 N Rally2, στα δοκιμαστικά της ειδικής διαδρομής που θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι, το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου.


Δίπλα του θα ζήσουν το φημισμένο «Ράλλυ των Θεών» το ράλλυ Ακρόπολις, στο οποίο η Cosmote είναι χορηγός.


Επιπλέον, 30 τυχεροί θα κερδίσουν 15 διπλές προσκλήσεις για την VIP Area για να παρακολουθήσουν την ειδική διαδρομή «Cosmote 5G Athens Stage», την Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Συντάγματος.