Διάκριση του Vodafone BusinessΤο Vodafone Business ανακοινώνει ότι διακρίθηκε ως Microsoft GOLD Cloud Platform Partner, μία διάκριση που ενισχύει τον ρόλο και την αξιοπιστία της Vodafone ως ενός ισχυρού παρόχου λύσεων Cloud Τεχνολογίας, έχοντας ως στόχο τον ψηφιακό μετασχηματισμό των Ελληνικών επιχειρήσεων, μέσα από την τεχνογνωσία της Vodafone στα Azure προϊόντα.

Πάνω από 2500 επαγγελματίες και επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το Vodafone Cloud μέσω του Microsoft Azure και modern workplace, επενδύοντας όλο και περισσότερο σε εφαρμογές για την επιχειρηματική του εξέλιξη.


Η Vodafone δίνει την δυνατότητα να σχεδιάσουν μαζί της οι επιχειρήσεις, το σύνολο του ψηφιακού τους μετασχηματισμού συμπεριλαμβάνοντας τη συνδεσιμότητα μέσα από το Vodafone Giga Network, τις λύσεις προστασίας των δικτύων και των εφαρμογών και τις υπηρεσίες Cloud, με τεχνολογικά συμβατό και συγχρονισμένο τρόπο.


 

«Η παγκόσμια παρουσία μας, η επένδυσή μας στην τεχνογνωσία και η σημαντική συνεργασία μας με τη Microsoft μας καθιστούν έναν εξαιρετικό συνεργάτη τεχνολογίας για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Παρέχοντας αξιόπιστη και εξειδικευμένη υποστήριξη σε όλο το φάσμα των Cloud υπηρεσιών, η Vodafone αποτελεί εγγύηση για τη μετάβαση των επιχειρήσεων στην νέα, ψηφιακή εποχή, προσφέροντας σημαντική εμπειρία, τεχνογνωσία και απαραίτητες λύσεις σε όλους τους εταιρικούς μας πελάτες.


Με τις Vodafone Cloud λύσεις στο Microsoft Azure, οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να γίνουν πιο ευέλικτες & ανταγωνιστικές, υιοθετώντας πιο έξυπνους τρόπους εργασίας και κατοχυρώνοντας την ασφάλεια των δεδομένων τους», δήλωσε με αφορμή την πιστοποίηση της Vodafone ως Microsoft GOLD Cloud Platform Partner, η Εμπορική Διευθύντρια Corporate Segment, Ελίνα Σβύρου.

 

«Η συνεργασία μας με τη Vodafone, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν τις λύσεις εκείνες που θα τους επιτρέψουν να ανταποκριθούν άμεσα και εύκολα στις ανάγκες της εποχής μας, είτε αυτές σχετίζονται με την εξ αποστάσεως εργασία είτε με τον ευρύτερο ψηφιακό μετασχηματισμό τους.


Οι δυνατότητες που ανοίγει το Cloud σήμερα, όταν συνδυαστούν με συνδεσιμότητα, ασφάλεια των δεδομένων και υψηλή τεχνογνωσία, μπορούν να φέρουν την ελληνική επιχειρηματικότητα στην αιχμή των εξελίξεων και της ανταγωνιστικότητας, στον νέο, ψηφιακό κόσμο που ανοίγεται μπροστά μας», υπογράμμισε από πλευράς Microsoft, o Αλμπέρτος Μπουρλάς, Commercial Partners Director της Microsoft Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας.